Tyrving – Friidrett

BLIR DU MED TIL SPANIA I PÅSKEN? (oppdat.)

Friidrettsgruppen velger å dra til Nerja i Spania på treningsleiren i påsken 2015 – det vil si samme sted som årets påsketreningsleir ble avholdt.  Nerja ligger ca 50 km øst for Malaga, som man da altså flyr til/fra.  Byen har et innbyggertall på ca 20000, og er vel kanskje mest kjent for sine dryppstenshuler som ble oppdaget i 1959, og som faktisk er en av Spanias tre mest besøkte severdigheter.  Friidrettsbanen har 8 nyrenoverte løpebaner med mondo-dekke, og selvsagt også gode muligheter for både kast og hopp.  Utenom løpebanene er det kunstgress for løping og styrkerom.

HVEM KAN BLI MED?

Treningsleiren er åpen for utøvere født i 2000 og tidligere. Utøvere født i 2000 må ha med seg en voksen person (en voksen kan ha ansvaret for flere utøvere).

Følgende idrettslige forutsetninger gjelder:

  • Utøver født i 1999 og eldre må ha klart UM-kravet eller ligge på et nivå tett oppunder dette.
  • Utøvere født i 2000 og nye utøvere i eldre årsklasser må vise god treningsvilje og ha potensial for og mål om å kvalifisere seg for UM.
  • Alle aktuelle utøvere må trene minst 3-4 ganger pr. uke, fortrinnsvis i regi av Tyrving. Dette for å tåle belastningen ved å trene to ganger om dagen på treningsleiren.

Foreldre og søsken kan også delta, men kun i den grad det er plass etter at utøverne har meldt seg på.

TIDSPUNKT:

Vi reiser til Spania fredag 27. mars (tidlig om morgenen) med retur til Norge tirsdag 7. april (på kvelden).  Det medfører at neste års treningsleir blir en dag lengre enn tidligere år.

PRIS:

Kr 9800,- som inkluderer:

  • Fly tur/retur + transport til/fra flyplass i Spania/Portugal.
  • Overnatting på hotell i 2 eller 3-sengs rom.
  • Halvpensjon.
  • Sportpass.

PÅMELDINGSFRIST:

Senest 10. november.

Send  snarest din påmelding på mail til Kirsten – kirsten@tyrving.no  – slik at du er garantert plass til ovennevnte pris. Vi har heller ikke ubegrenset med plasser!  Ved påmelding er det viktig at du oppgir navnet ditt slik det står skrevet i ditt pass!

Utøvere som ønsker et annet reiseopplegg enn det som er skissert over, må ved påmelding gi beskjed om det slik at vi ikke bestiller flybilletter som ikke kan brukes/refunderes.  Ekstrakostnader må betales av den enkelte.

BETALINGSBETINGELSER:

Depositum kr 3.000 pr. person ved påmelding (innen 10.11.). Depositumet refunderes ikke ved avbestilling. Depositumet betales på kontonummer 9235.17.25747 til IL Tyrving, Pb. 38, 1300 Sandvika. Restbeløpet betales innen 15. mars.  Mail om det vil bli sendt ut i god tid.

REGLEMENT:

Utøvere som skal delta på treningsleiren må underskrive Tyrvings reglement.  Det vil i god tid før treningsleiren bli avholdt et møte med utøvere og foreldre hvor reglement og annen informasjon vil bli nøye gjennomgått.