Tyrving – Friidrett

Treningsleir påsken 2017!

IL Tyrving friidrett skal i påsken 2017 til Costa del Sol i Spania, nærmere bestemt Torremolinos! Den lille feriebyen ligger 15 minutter fra flyplassen i Malaga. Klimaet vil være ideelt siden påsken er sen neste år, og det er gode treningsfasiliteter for sprint, hopp, kast og mellomdistanse. Dyktige trenere for alle øvelsesgrupper vil gi deg god oppfølging, og du danner da et glimrende grunnlag for utendørssesongen 2017. Treningsleiren er også en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med dine klubbvenner. Vi forventer tidenes treningsleir for IL Tyrving, så her er det bare å melde seg på.

Praktisk
Vi har satt opp to alternativer hva angår reise og pris:
– Ettermiddag torsdag 6. april til mandag 17. april – 11.500 kroner.
– Ettermiddag torsdag 6. april til tirsdag 18. april – 12.000 kroner.

Prisen inkluderer:
– Fly tur/retur + transport til/fra flyplass i Spania.
– Overnatting på hotell i 3 eller 4-sengs rom.
– Helpensjon.
– Sportspass.

Utøvere som deltar skal være født i 2002 eller tidligere. Utøvere født i 2002 må ha med seg en ansvarlig voksenperson (en voksen kan ha ansvaret for flere utøvere). Foreldre/voksne meldes seg også på i lenken under, og samme priser som utøverne gjelder.

Følgende idrettslige forutsetninger gjelder:

  • Utøver født i 2001 og eldre må ha klart UM-kravet eller ligge på et nivå tett oppunder dette.
  • Utøvere født i 2002 og nye utøvere i eldre årsklasser må vise god treningsvilje og ha potensial for og mål om å kvalifisere seg for UM. Oppfyllelse av disse forutsetningene vurderes og godkjennes av klubbens sportslige ledelse
  • Alle aktuelle utøvere må trene minst 3-4 ganger pr. uke i et opplegg godkjent av Tyrving. Dette for å tåle belastningen ved å trene to ganger om dagen på treningsleiren.

PÅMELDINGSFRIST:
Bindende påmelding innen 23. oktober. Påmelding gjøres via denne lenken. Ved påmelding må ditt navn oppgis som i passet. Det er begrenset med plasser!

Utøvere som ønsker et annet reiseopplegg enn det som er skissert over, må ved påmelding huke av på alternativet «annet» og sende mail til friidrett@tyrving.no med informasjon. Ekstrakostnader må betales av den enkelte.

BETALINGSBETINGELSER:
Depositum på kr 4.000 pr. person betales ved bindende påmelding (innen 23.10.). Depositumet betales på kontonummer 9235.17.25747 til IL Tyrving, Pb. 38, 1300 Sandvika. Vi vil kjøpe flybilletter rett etter påmeldingsfrist, og depositumet vil gå med til billettene. Restbeløpet betales medio februar. Mail om det vil bli sendt ut i god tid.

REGLEMENT:
Utøvere som skal delta på treningsleiren må underskrive Tyrvings reglement. Det vil i god tid før treningsleiren bli avholdt et møte med utøvere og foreldre hvor reglement og annen informasjon vil bli nøye gjennomgått. Dette for å skape trygge rammer for utøverne – både under trening og på fritiden.

Om du har noen spørsmål, ring Matias på tlf: 452 04 125 eller send mail til friidrett@tyrving.no

Bilder fra Torremolinos 

banen

Ciudad de Torremolinos, treningsbanen vår. 

basseng

Stella Polaris hotel ligger 15 min gange fra banen. 

flybilde

Torremolinos fra luften

grus

Grusveier ved fjellets fot, idelle til langturer.

utsikt-hotell

Hotellet ligger rett ved stranden

strand

Strandlinjen i Torremolinos kan brukes til morgenturen

skog

Lune grusveier i skogen, fine til intervaller og rolige joggeturer

hotell

Hotellet har eget basseng.