Tyrving – Friidrett

Friidrett i Tyrving – for alle!

Friidrettsgruppen i Tyrving skal gi tilbud til alle som ønsker å trene friidrett, uavhengig av økonomisk evne til foreldre og foresatte.  Heldigvis finnes det i Bærum ulike støtteordninger.  Disse skal bidra til at alle barn og unge skal få tilgang til trening.  Her er noen tips:

1)      Hver enkelt barne- og ungdomsskole har et beløp som kan benyttes blant annet for betaling av treningsavgift. Tiltaket har som mål at alle barn og unge i Bærum kan delta i aktiviteter som er vanlig for barn og unge i samme alder. Barn/unge og foreldre som ønsker hjelp kan ta kontakt med sin skole ved kontaktlærer, rektor eller helsesøster.

2)      Utstyrsboden: Hos Utstyrsboden kan familier låne sportsutstyr og også få gratisbilletter til kino, svømmehall og fotballkamper. Se Bærum kommunes hjemmesider for retningslinjer. https://www.baerum.kommune.no/Organisasjonen/Barn-og-unge/Ungdomstjenesten/Utstyrsboden/

3)      Dersom foreldre er brukere av sosialhjelp hos NAV, kan NAV kontaktes for å avklare søknad om å få dekket kostnader til treningsavgifter og liknende for barn og unge.

4)      Det er også mulig å søke idrettslaget om tilpasning av treningsavgiften. Ta kontakt med daglig leder på e-post til friidrett@tyrving.no.