Tyrving – Friidrett

Sterk hopping i hallen!

De siste dagene i oktober er alltid preget av desperat jakt på seriepoeng. I kveld ble det fin fangst i så måte i det de to lagene våre i klassen for menn fikk flere sterke forbedringer. Kanskje var det nok til at annetlaget vårt rykker opp i annendivisjon. I klassen for kvinner har Tyrving, som eneste klubb gjennom alle tider, to lag i toppdivisjonen. Det er tøffe krav til nivå for å komme med på listene selv på annetlaget og det ble ingen forbedringer der i kveld, selv om det var flere imponerende resultater.

Jonas Halonen var best i stille lengde for menn med flotte 3.13, men Frederik Jahr var rett bak med 3,10 mens Eivind Drabløs satte fin pers med 3,05. Eivind vant også tresteg på sterke 9,10 foran Frederik med 8,88 og Jonas med 8,66. I stille høyde hoppet både Frederik og Morten Haave habile 1,56, mens vi fikk et gledelig gjensyn med Kristoffer Rødvei på 1,51.

I klassen for kvinner, var det ikke overraskende Katarina Mögenburg som var best i alle tre øvelser. 1,45 i høyde, 2,60 i lengde og 7,56 var fine resultater i en hard treningsperiode for vår internasjonale høydehopper. Vår utmerkede trener, Petra Stephankova slo også godt fra seg med 2,46 i lengde og 7,48 i tresteg. Det var særlig høyt nivå  i tresteg hvor vi hadde fem utøvere over 7 meter – Marthe Røe med 7.39, Andrea Dammen med 7,19 og Maria Aaberg med 7,12 . Jeg tror ikke noen andre klubber noen ganger har hatt en slik liste! I høyde var Anastasia Schnell og Julie von Krogh . ny jente i Tyrvingklassen fra 1.1.2017, nærmest Katarina med flotte 1,30 i J15!

Her kan du se alle resultater.

Vi gjør et antatt siste fremstøt i poengjakten på Nadderud lørdag. Her blir det spyd – for alle årsklasser – og muligens diskos for kvinner senior. Møt frem!

Jo Nesse