Takk for støtten:

Tyrving arrangerer Norwegian Grand Prix

Det er nå klart at Tyrving overtar det andre stevnet i årets Norsk Tipping Norwegian Grand Prix, etter at Tjalve har valgt å videreføre sitt Boysen Memorial utenfor NGP-serien. Det betyr at det andre stevnet i årets NGP arrangeres fredag 16. og lørdag 17. juni – i forbindelse med Tyrvinglekene på Nadderud i Bærum.

Tyrving har overtatt dette stevnet på kort varsel. I samarbeide med NFIF forbeholder man seg også retten til å begrense deltagelsen i NGP-stevnet for at stevnet skal kunne avvikles innenfor den gitte tidsrammen, og uten en omfattende endring i øvelsesutvalg og dagsprogram for alle som skal delta i Tyrvinglekene.

Tyrving anbefaler derfor alle som ønsker å sikre seg deltagelse i sine øvelser å melde seg på til de ordinære Tyrvinglekene. Utøvere som får starte i NGP-stevnet, og derfor trekker seg fra den tilsvarende øvelsen i Tyrvinglekene, vil ikke bli belastet startkontingent for Tyrvinglekene.

Siden NGP-stevnet er et eget stevne vil det også være anledning til å delta i begge stevner. Dette innebærer at utøvere som deltar i gutte- og jenteklassene under Tyrvinglekene også kan delta i seniorklassen under NGP-stevnet.

Hovedstevnet i NGP starter lørdag klokken 18:30, men enkelte øvelser vil bli arrangert tidligere under de ordinære Tyrvinglekene. Tyrving ber derfor om at alle som skal delta i stevnet sjekker hvilke dager som er oppgitt i selve påmeldingssystemet

Øvelsene i det andre NGP-stevnet blir:

Fredag 16. juni:
Menn senior: diskos.
Kvinner senior: stav og diskos.

Lørdag 17. juni:
Menn senior: 100 meter, 200 meter, 800 meter, 110 meter hekk, 400 meter hekk, stav, lengde, slegge og spyd (ekstraøvelse).
Kvinner senior: 100 meter, 200 meter, 800 meter, 400 meter hekk, lengde, tresteg, høyde, spyd og slegge.

Se for øvrig sak på Tyrvingslekenes nettside.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar