Tyrving – Friidrett

Lerøylekene

I helgen har det vært Lerøylekene på Jessheim stadion. Dette er et regionsmesterskap for Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark, Vestfold, Buskerud, Østfold og Telemark. I år som mange år tidligere stakk Akershus av med sammenlagtseieren med 453 poeng foran Buskerud med 425 poeng. Våre utøvere i Tyrving var svært viktige poengplukkere og satte sitt preg på resultatlistene. Tyrving endte opp med 13 medaljer og ellers ble det mange fine resultater og perser av samtlige. Gratulerer til alle deltagerne med en flott helg!

Hedvig Kallåk J13 satte virkelig sitt preg på mesterskapet med hele 4 medaljer. Gull i lengde og høyde med hhv 4,81 og 1,52. På 60m og 200m ble det hhv 8,39 (sølv) og 28,18(bronse) Sterke resultat av Hedvig.  Sigurd Clemestsen G14 var også aktiv på pallen i helgen med sine 3 medaljer. Sølv på 60m (7,80) og 200m (25,11) Siste medaljen (bronse) kom på 200mhk med tiden 31,42. En sterk 2.plass ble det til Sigrid Alvik, J14 på 1500m med tiden 4,51,86. Sondre Audahl Vik i G13 løp inn til sterke 7,80 på 60m som gav en fin 2.plass.  På 1500m løp Linus Degland inn til seier med en flott tid, 1,39,85. På 1000m kappgang ble det strålende gull til Hampus Åstrand. I kast og støt viste Tyrvingutøverne også fra seg. Jo Magnus Kleven fikk ordentlig treff i sleggeburet med et kast på 33,67, som gav sølvmedalje. I kuleringen fikk Jørgen Brenna Loennechen opp et støt på 11,01. Sondre, Hedvig og Sigurd ble også stafettvinnere på Donald-stafetten, hvor Akershus vant med hele 5 sekunder foran nr 2, Oppland.

Mange flotte bilder er lagt ut på Oslo og Akershus friidrettskrets facebookside HER