Takk for støtten:

Handleriet – Dugnad uten arbeid

2% av alle kjøp tilbake til Tyrving! Støtt Tyrving hver gang du kjøper mat!
Tyrving Friidrett har laget en ny og spennende avtale med Handleriet.no, en ny matbutikk på nett hvor du finner alle de kjente merkevarene side-om-side med fersk fisk og kjøtt, frisk frukt og grønt og en satsing på lokalmat. Alt til svært konkurransedyktige priser.
Handleriet.no sponser Tyrving med 100 kroner for det første kjøpet medlemmene gjør og utbetaler deretter 2 % kick-back på alle senere kjøp. Hos Handleriet.no kan du altså bidra til klubben ved å handle mat og dagligvarer – ting du uansett skal ha. I tillegg får du alle varene levert hjem på døren fra kr 0,-. Det eneste du som kunde behøver gjøre er å opprette en konto hos Handleriet.no og skrive inn avtalekoden «TYRVING» i feltet hvor det står «Har du fått en avtalekode». Etter registrering støtter du Tyrving hver eneste gang du kjøper mat og dagligvarer hos Handleriet.no. Bli kunde her.
Det er selvsagt fult mulig å be venner og tanter og onkler til å støtte Tyrving ved å benytte avtalekoden «TYRVING» når de oppretter konto og handler mat hos Handleriet.no. Spre det glade budskap.

One Response to Handleriet – Dugnad uten arbeid

  1. Nanna Grønli 13. oktober 2017 at 13:54 #

    Anbefaler Handleriet på det varmeste! Veldig enkelt å navigere på nettsiden – personlig service, veldig godt utvalg på økologiske produkter, frukt og grønt + at de tar med seg glass og metall +panteflaskene dine!

Legg igjen en kommentar