Takk for støtten:

Snart stevner – husk lisens

Nå nærmer det seg innendørssesong med stormskritt. Det er svært viktig at alle som deltar for Tyrving har betalt for lisens. Alle som er født i 2005 eller tidligere MÅ ha lisens for å kunne delta på friidrettsstevner. Les om lisensordningen HER og kjøp!

Du finner terminlister for vinterens og vårens/sommerens stevner HER Sett av datoer for kommende stevner allerede. Nå kan du planlegge hele vinteren og videre våren/sommerens friidrettsstevner. Husk påmeldingsfrister. Er du over fristen, vil du bli fakturert etteranmeldingsgebyr. Første stevne for de aller fleste er Julestevne som BUL arrangerer i Bærum Idrettspark 2.desember (påmeldingsfrist 28.nov) På de prioriterte stevnene vil vi etterstrebe å alltid ha noen trenere tilstede og lage et godt miljø for både utøvere, trenere og foreldre på tribune/bane. Er du ny som friidrettsutøver/forelder? Les denne linken om det å være ny på et friidrettsstevne. Lykke til med stevnestart!

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar