Takk for støtten:

Bamseleker i kjent stil

Årets Bamseleker ble igjen en suksess. Tyrving stilte i hovedsak med utøvere i alderen 10-16 år og en god gjeng ble det i bussen oppover på lørdag med overnatting på Hamar Vandrehjem i kjent tradisjon. Flere av våre utøvere var også med på fredagsøkten, som var nytt på årets Bamselekene-program. Sosialt morgen og kveld, men i tillegg svært fokusert utøvere i hallen ved sine øvelser. En god kombinasjon av fokus, prestasjon og uhøytidlighet, slik det skal det være på Bamselekene. Men visst ble det svært mange perser og flotte resultater. Vi plukka jevnt og trutt poeng i lagkonkurransen og hadde etter lørdagens øvelser et solid forsprang til neste klubb. Til slutt vant vi den store bamsen og på bussturen hjem var det Jo Magnus Kleven som vant loddtrekningen. Mulig Jo Magnus, (15) hadde blitt enda mer glad for bamsen for noen år tilbake, men regner med at det er noen småsøsken som ble ekstra glade :) Vi gleder oss allerede til ny Bamsetur i 2019!

Link til resultater:
http://webres1.andro.no/bamse/2018/dag3/Resultatliste%20-%20Komplett.pdf

Tyrvings glade og fornøyde gjeng på forsidebildet(minus en del som ikke var på bildet)

Og her endte den store bamsen. I baksetet hos Jo Magnus Kleven.

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar