Takk for støtten:

Värdsungdomsspelen 2018

Värdsungdomsspelen har i mange år vært et populært stevne for mange norske klubber å dra til. I Tyrving har det også vært lang tradisjon å ta del i det store arrangementet på Nya Ullevi stadion. Noen har nok allerede satt av stevne i kalenderen som går av stabelen i Gøteborg 29.juni-1.juli. Men har du enda ikke gjort det, les videre.

Vi vil tilrettelegge for at enda flere blir med på det store, gøyale stevne i Gøteborg. Les mer om stevnet og følg linken under for å sjekke ut Tyrvings opplegg. Det er mulig å booke rom på «vårt» tyrvinghotell, Opalen, som er tett på stadion og ellers de fine fasilitetene i byen. Her er påmeldingslink til booking av hotel: http://www.palisoft.no/pmdb/?arrid=3542

Världsungdomsspelen 2018 – Informasjon

Har du spørsmål angående stevne vårt opplegg er det bare å sende mail på friidrett@tyrving.no

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar