Takk for støtten:

Klart for Tinestafetten

Vi er halvveis til femti år med løpeglede, og det må feires! Dette sier generalsekretær i Norges Friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor.  Friidrettsforbundet og TINE deler i disse dager ut en symbolsk gullstafettpinne til tjuefem arrangører av TINEstafetten. Og det er veldig hyggelig at Tyrving er en av arrangørene som nå har blitt tildelt stafettpinnen i «gull» som en takk for lang og tro tjeneste.  Ekstra hyggelig er det selvsagt også at årets stafett på Nadderud har påmeldinger fra de aller fleste barneskolene i Bærum.  Masse løpere, store heiagjenger og fint vær – alt tegner mot en flott Tinestafett!  

Informasjon om stafetten på Nadderud finner man på vår hjemmeside:

http://tyrving.idrett.no/10/f/tyrvingstevner/tinestafetten/ 

Og til deg som har ledig tid denne formiddagen: Vi har fremdeles behov for flere funksjonærer, ikke nøl med å gi oss et hint – bli med på løpefesten på Nadderud!

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar