Takk for støtten:

La deg inspirere av Andre`Borgen

Andre`Borgen (30) er forholdsvis ny i Tyrvingdrakt, men likevel en veldig etablert løper. I sitt løpeprosjekt med andre svært solide løpere, har de hatt som mål å komme under 2,30 på en full maraton.  Ja, vi snakker om 42 kilometer!  Deres satsning og løpeglede er til inspirasjon for alle type løpere som ønsker å komme i bedre form og nå sine løpemål! Les mer om deres løpeprosjekt Breaking230 HER Nylig løp Andre` inn til 2,29,49 og fikk med det en 61.plass i New York Marathon. Vi gratulerer med denne utrolig flotte prestasjonen og gleder oss til å følge han videre på veien ned på 2-tallet. Tidligere i år løp han Berlin marathon, da ble tiden 2,28,56. Altså to løp under 2,30 i år for Andre`

Vi i Tyrving starter nå opp med løpegruppe for foreldre. Hver mandag (i første omgang) setter vi opp økt fra 1740-1850. Dette skal være en lavterskeløkt hvor alle, uansett nivå kan være med. Møt opp inne i friidrettshallen i Bærum Idrettspark, ta med treningstøy/sko for utendørstrening. Meld dere inn i denne facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/323901058442572/  Info om treningen og ellers kommunikasjon vil skje på denne siden. En ypperlig måte å få en treningsøkt i barnas treningstid i tillegg til å bli bedre kjent med andre Tyrvingforeldre. Vel møtt!

(Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar