Takk for støtten:

Bamselekene 22-24.mars – årets gøyeste Tyrvingtur!

I tradisjonen tro blir det også i år Bamselekene! Dette er et opplegg for alle mellom 10 år til KS/MS og i år går stevnet av stabelen 22-24.mars. Bli med på dette flotte stevne i Stangehallen ved Hamar og den kjekke Tyrvingturen! Invitasjon til Bamselekene HER

Opplegget i år blir følgende:

– Vi setter opp buss. Oppmøte vil da være ved Kadettangen (klubbhuset)  kl 0700 lørdag hvor bussen står klar. De som ønsker å delta også på fredagen, må stå for egen transport. Om ønskelig, ordner vi bare overnatting fred-lørd/sønd.

Her melder dere på til reiseopplegget:

Bamselekene 2019 Frist 7.mars

– Om utøvere drar alene uten foreldre, må man kontakte noen andre foreldre som er med på turen, slik at det den aktive  har en voksenperson som er ansvarlig. Kontakt Elin Marvik på elin@tyrving.no/93057974 om dette og om det er noe dere ellers lurer på med opplegget.

– Overnatting på Hamar Vandrehjem Vikingskipet, ca 10 min fra Stangehallen.
– Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag er inkludert. Nistepakke lørdag(for de som drar fred) og søndag er også inkludert.

– Påmelding til øvelser skjer fortsatt i minidrett, og dette gjøres på egenhånd. Påmelding minidrett.no Frist 15.mars

– Egenandel (betales før turen til Tyrvings konto 9235.17.25747 eller vipps #19716)

Fred-sønd: 1200,-
Lørd- sønd: 1000,-

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar