Tyrving – Friidrett

Flotte prestasjoner i helgen!

I helgen var det Värdsungdomsspelen som stod for tur for våre ivrigste utøvere. Verdens største friidretttstevne for utøvere fra 12 år til seniorklasser, med deltagere fra hele norden og flere andre nasjoner. I år var det 8629 starter og 3458 deltagere med! Å være med på VU er en stor opplevelse og legger tilrette for alle nivåer. Stevnet som arrangeres på Nya Ullevi, midt i Gøteborg har en egen atomsfære og er man i Gøteborg, har man muligheter til å kominere friidrettsshelgen på stadion med opplevelser i Gøteborgs gater eller ta en tur innom Liseberg. Tyrvingutøverne markerte seg på resulatlistene og vi gratulerer ALLE utøver med sine prestasjoner i Gøteborg! Andre prestasjoner som absolutt på nevnes fra helgen er Ida Nesse som i har vært i Tunis å konkurrert mot verdens beste i paraklassen. Ida tok like gjerne med seg gull i diskos og sølv i spyd og kule. Vi gleder oss til å se Ida i toppform i VM i Dubai i november!

Noen høydepunkt fra Värdsungdomsspelen 2019:

Helene Rønningen, i jakten på toppformen løp inn til seier og ny årsbeste med 11,60 i KS.

Amalie Iuel, KS vant klart sitt 400mhk løp med tiden 57,51.

Sondre Høyland, MS,  fikk igjen opp et strålende kast i spyd med  71,87 og fikk med det en klar seier.

Vilde Marsteinsstredet, J19 kastet flotte 40,24 i spyd som er klar pers med 600g spydet og innenfor krav til senior NM.

Johannes Strømhaug, G19 hoppet 4,72 i stav og tok med det andreplassen i klassen.

Marie Skjæggestad, KS løp 60,35 på 400mhk etter en periode med skader og sykdom og fikk 5.plass. Marie klarte med det krav til EM23.

Ane Dahlen, KS, kastet 50,01 i spyd og vant.

Miranda Lauvstad J16, fikk nok en gang supre tider. I helgen ble det på 100m, 12,29 og 25,08 på 200m. 4.plass i begge løp.

Sigrid Alvik, J17 løp forrykende på sine løp i helgen. På 1500m hinder ble det 4,56,44 og seier. På 1500m 4,35,83, nr 3. Begge løp pers.

Filippa Berthelsen Fadnes J14, løp inn til 3.plass på 800m med supre tiden 2,16,15 (pers)

Hedvig Kallåk, J15, hoppet igjen høyt og viser god stabiltet. I helgen endte Hedvig på 1,68 som gav henne en 2.plass.

Markus Berner, MS,  løp igjen to flotte løp i helgen. På 400m ble det pers med tiden 48,57. På 200m ble han nr 5. med tiden 21,78 200m.

Tobias Windjusveen fulgte opp formen fra Tyrvinglekene med nok en supertid på 100m. I helgen ble det 11,18.

Sondre Audahl Vik løp inn til solid pers med tiden 38,01 på 300m i G15 og ble med det nr 9.

Halvard Grape Fladby G14 imponerte igjen og fikk tiden 2,05,92 på 800m og andre plass. På 2000m i konkurranse mot gutta en klasse over løp han  5,55,63 og fikk med det 6.plass.

Jonathan Hertwig Ødegaard, G14 kastet spydet 37,89 i helgen og fikk en fin 4.plass(pers)

Bilde: Sigrid Alvik på toppen av seierspallen.