Takk for støtten:

NM-avslutning med futt!

Siste dag av NM lå tilrette for enda flere gode prestasjoner i Tyrvingleiren, og det ble det. Sølv til gutta på 1000m stafett, bronsemedaljer til Didrik Warlo og Mina Anglero på 800m i tillegg til Frederik Jaht i høyde og Helene Rønningen med sølv på 200m.

På 800m i dag hadde vi en mann og kvinne i hver sin finale. I herrenes finale hang Didrik Warlo godt med hele veien og viste seg taktisk svært god. På siste oppløpssiden hadde han bare Ingebrigtsen og Einan foran seg og kjempet iherdig om de gjeveste plassene. Gratulerer så mye til Didrik med bronsemedalje med tiden 1,49,59, rett bak pers. Mina Anglero viste seg fram like godt som Warlo. Hele finalen var hun sterk, og på oppløpssiden ble det svært så spennende mellom henne og rivalen Amalie Sæten, Ull-Kisa. Med mest vilje, styrke og stayer tok Mina et flott sølv foran Sæten med tiden 2,07,28. Hennes andre beste tid noensinne på distansen. Hedda Hynne vant klart med tiden 2,02,30.

Helene Rønningen stod på startstreken med et aldri så lite favorittstempel på dagens 200m-finale. Men Helene visste at Elisabeth Slettum kom til å bli sterk, spesielt på oppløpsida. I dag ble Slettum for tøff med sine klyv de siste 50 meterne og Helene måtte se seg fornøyd med sølvmedaljen med tiden 24,02. I tiden som venter blir Helene å se i flere konkurranser og allerede neste helg løper hun på Norges stafettlag under europacupen for lag i Sandnes. Markus Berner var vårt andre håp i 200m finalen i dag. Markus, som løp i bane to viste fine takter og tok godt innpå konkurrentene på oppløpssiden. Med tiden 21,96 endte det med en fin 6.plass for Markus.

I høydesvingen var Frederik Jahr absolutt en av kandidatene til å kjempe om gullet med full klaff. Med 2,00 måtte han i dag se seg slått av vinner Sander Skotheim, fra Tjalve/Koll, 17-åringen som slo til med 2,08 og Vetle Raa Ellingesen fra Fana med 2,05 på andreplass.

NMs siste øvelser er alltid 1000m stafett og Tyrving er alltid å regne med! På startstreken i KS stilte vi med Celina Lundevik, Helene Rønningen, Miranda Lauvstad og Amalie Iuel, men stafett er stafett og pinnen skal rundt på alle etapper. Dessverre denne gang ble det kluss i første veksling og exit ble det for våre stafettjenter. Derimot i MS stemte vekslingene og Tyrvinggutta stod på helt til mål på hver sin etappe. Gratulerer så mye til Patrick Bifuko, Kenneth Vik Guldrandsen, Lars Gausemel Stølen og Markus Berner med stafettsølv med tiden 1,54,72, hakk i hæl på vinnerne fra Moelven som fikk vinnertiden 1,54,41.

Foto: Eirik Førde

Forside: Markus Berner i intens kamp om seieren på siste etappen på stafetten.

En fornøyd Didrik Warlo under premiesermonien på 800m

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar