Takk for støtten:

Friidrett

Velkommen til Tyrving og friidrettens verden – en idrett for alle. Alt du trenger er et par løpesko!

Friidrett er en av verdens råeste idretter med deltagere fra alle verdens hjørner og i alle aldre. Og det er kanskje ikke så rart: alle kan finne noe de liker uansett nivå, alder og kjønn. Noen liker hopp hvor balanse og spenst gjør det gøy. Andre liker hurtighet og eksplosivitet og finner seg til rette med sprintøvelser. Som om ikke det er nok er det et tilbud til alle som liker å kaste ting; du får mulighet til å prøve slegge, kule, diskos og spyd – alle med sin særegne teknikk. Eller liker du bare rett og slett å løpe langt? Da er det distanser fra 800 meter og helt opp til maraton og ultraløp – egentlig finnes det ingen grenser. Eller du kan løpe sammen med likesinnede i skogen. Synes du alt er gøy, kan du bli med på alt.

Alt dette kan gjøres i Tyrving, sammen med gode venner og hvor du blir gitt et tilbud uansett nivå eller ditt mål med treningen. En ting er sikkert; ingenting slår gleden av å finne en øvelse du liker, som du mestrer og hvor du kanskje opplever å slå din egen rekord. Gang etter gang. Det finner du i friidrett i Tyrving.

Les mer om friidrett på https://snl.no/friidrett

Norsk friidrett

friidrett.no finner du nyheter fra norsk friidrett, og mye annet.

Friidretsttrening

Norges Friidrettsforbund har laget veiledning og tips til treningsarbeidet for utøvere, trenere og friidrettsinteresserte på nettstedet Friidrettstrening.