Takk for støtten:

Norwegian Grand Prix Nadderud

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix Nadderud arrangeres 17. juni fra 18.30 på Nadderud stadion, med noen få tekniske øvelser fredag og tidligere lørdag. Stevnet arrangeres i forbindelse med Oslo Sportslager Tyrvinglekene.

Resultater Norsk Tipping Norwegian Grand Prix Nadderud

Tidsskjema Norwegian Grand Prix
Tidsskjema Norwegian Grand Prix på Tyrvinglekene: fredag, lørdag og søndag.

Startliste pr 16.6

Program Norsk Tipping Norwegian Grand Prix Nadderud 2017

(OBS! Sjekk at om det er noen feil. I filen «startlister med pers og årsbeste til program» er det garantert resultater vi ikke har fått med oss, så studer den nøye).

Øvelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inngangsbilletter

Inngang koster kr 100 og kjøpes i døren. Alle utøvere, trenere og foreldre som er med på Oslo Sportslager Tyrvinglekene kan bli gratis igjen på stadion. Det er også gratis inngang for alle under 15 år, og mot fremvisning av Bislett Games-billett.

Påmelding

Fristen er utløpt, men ved kapasitet i øvelsen og tilstrekkelig nivå på utøver kan vi ta i mot etteranmeldinger. Startkontingenten for etteranmelding er på kr 400 pr øvelse, og betales til kontonummer 9235.17.25747.

Elitestevne

Norwegian Grand Prix Nadderud vil holde høy idrettslig kvalitet. For å bidra til dette vil det settes opp fartsholdere på 800m, og vi legger til rette for medvind på sprintløpene. Det viktigste er selvfølgelig at gode utøvere stiller, og at disse melder seg på snarest for å vise andre at våre beste stiller. Vi ber utøvere, trenere og klubben bidra til tidlig og god påmelding.

Premiering enkeltstevner

Stevnet inngår i Norsk Tipping Norwegian Grand Prix-serien som også innbefatter Kristiansand 7. juni og Hamar 16. august. På hvert stevne er det mulig å vinne pengepremier. Fordelingen er 5000 kroner til beste resultat oppnådd i hvert stevne, 3000 kroner til nest beste resultat og 2000 kroner til tredje beste resultat, både for menn og kvinner.  Også dette oppnådd etter IAAF sin internasjonale poengtabell. Premiering i enkeltstevne kan vinnes av norske og utenlandske utøvere. Det er også fine gavepremier til de tre beste i hver øvelse.

Totalpremiering

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix fortsetter selvsagt med premiering til de seks beste også i år. I tillegg til 20 000 kroner til hver av sammenlagtvinnerne for menn og kvinner blir det 10 000 kroner for andreplass, 6000 kroner for tredjeplass og 2000 kroner for fjerde, femte og sjetteplass.
Premieringen tar utgangspunkt i to øvelser. Det kan være samme øvelse på to ulike stevner, eller to ulike øvelser på samme stevne. Bare utøvere som har vært med på minst to stevner kan premieres. Sjekkene deles ut på Hamar i avslutningsstevnet 16. august. Det er IAAF sin internasjonale poengtabell som er grunnlaget for poengutregningen. Sammenlagtpremiene kan kun vinnes av medlemmer av Norske klubber.

Annet

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix nettside her.

Kontaktinformasjon: friidrett@tyrving.no