Flere til TET’en

I tillegg til høstens meldinger om Wojtek & Wojtek og Anne Jo:  Nå etter nyttår kan vi ønske VELKOMMEN flere fine tilvekster til Tyrving’ senior-stall:  Björn, Helene og Duncan |  

Björn Widén (39) er nå fast på Sagberg’s familie-selskaper, rehabiliterer hus på Stabæk, og er i trening mot 10mila 2012.  Björn kommer til Tyrving-land med masser av elite/stafett-erfaring fra Södertälje, der han i mange år har vært et sikkert kort på SNO’s meritterte stafettlag og har bokført flere pallplasser på 10mila og 25manna.  / På WRE-listen er Björn p.t. nr. 1234.

Helene Lund-Johansen (23) er en lettbeint løper med unge år i Varegg og stud.øk-tid i Ås-UMB, der hun også er blitt sambo med Anders T.  Helene tar vårsemesteret 2012 i Brussel, men er klar for påskesamling og høstsesong i Tyrving-trøye.  / WRE ranker Helene som nr. 645.

Duncan Coombs (25) er en ambisiøs skotte som nå jobber i Cambridge (og med familie som har vært noen år i NydalensSK) . Duncan har løpt flere JWOC for GBR, som senior også på den første NORT-tour’en i 2010 (da Audun vant på Flystripa), men hadde mellomår i fjor med skade og studieavslutning. Nå vil han vise at han er god nok for Tyrving på 10mila og Jukola.  / Duncan er p.t. nr. 1027 på WRE-listen.

Legg igjen en kommentar