Emit – ny brikke eller emiTag ?

  1. Trenger du ny emit-brikke før 2014-sesongen ?  Felles klubb-bestilling av løper-brikke innen 10. mars (!)
  2. Skal du løpe NM, HL og/eller Norgescup 2014 ?  Da bør du skaffe deg en personlig emiTag innen 25. april (!)

Innen norsk orientering har Emit monopol på elektroniske ‘gadgets’.  Emit’s løper-brikke har i 20 år vært brukt til kvittering på postene og til tidtaking på de fleste/enkle løp (brikken har innebygd klokke), mens emiTag først de siste årene er tatt i bruk til offisiell tidtaking på alle NM og NorgesCup (senior & junior) samt Hovedløp for yngre (14-16 år).

1. Ny løper-brikke ? 

  • Hvordan er det med brikken din, har du den fortsatt ?
  • Har du en brikke med fem sifre?  I såfall er sjansen stor for at den snart vil ‘dø’; batteriet garanteres bare i 5 år.
  • Og – klubben er ikke veldig glad i gamle brikker hos dem som satser på nasjonale stafetter; en brikke som ‘dør’ kan medføre DSQ.

Før vårsesongen gjør Tyrving et gruppeinnkjøp av brikker til  litt lavere pris enn om du kjøper en brikke selv.  På idrettsbutikken.no er prisen kr. 598 (+ gebyr og frakt).  Når vi kjøper 10 brikker er prisen kr.558 (+ gebyr og frakt delt på antall  brikker).

  • Vil du være med på felles bestilling sender du en mail til Aud I Spjelkavik innen 10.mars 2013 !

Generelt skal løper-brikkene vare i 5 år.  Noen holder mye lenger – og noen dør før tiden, de sistnevnte bør man reklamere på (!)  Da får man kjøpe ny til redusert pris, alt etter hvor gammel den er.

2. Personlig emiTag ?

Nytt fom. 2014-sesongen er at NOF og Emit innfører personlig emiTag, for alle som skal løpe NM og NorgesCup (senior & junior) samt Hovedløp for yngre (14-16 år).  Enten kjøper du din egen emiTag, eller du må betale for å leie.

.

Legg igjen en kommentar