25manna 2014

Tyrving mobiliserer for tradisjonelt trivelig klubbtur til jättestora 25manna helgen 10.-12. oktober. Kanskje klarer vi 3 lag i år? I 25manna i fjor stilte 391 lag til start (á 25 etapper = 9.775 løpere); herlig kaotisk o-moro! I år skal vi til ”Rudans övre ängar i Haninge” ca 25 km sør for Stockholm.

Program(kortversjon): Avreise med buss fra Kadettangen fredag 10/10 kl.14:00 til BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma (ja, samme hotell som i fjor), lørdagen går med til den store stafetten og fellesmiddag på hotellet, og søndagen løper vi 25manna-korten.

Terrängbeskrivning (fra arrangementets hjemmeside)

Skogsmark med måttlig kupering. Mindre områden med stark kupering finns. Mestadels god framkomlighet men det finns områden med sämre framkomlighet och sikt. Området är detaljrikt och vissa höjder är sönderskurna med många branter. I området finns ett stort antal stigar, såväl större som mindre. Några av stigarna är breda och används som skidspår vintertid. I området finns även stigar som används för mountainbike. Kulturmark förekommer endast i anslutning till arenan. Tävlingsområdet består till största delen av barrskog.

Deltakere og Påmelding

Til 3 lag i 25manna-stafetten trenger vi etter litt enkel matematikk minst 75 T-løpere. Av alle kaliber – senior, junior, ungdom, veteraner og VIP – elite og bredde. Det er særlige regler om hvem som får løpe de ulike etappene, og etappene har ulik o-teknisk nivå fra A til C. En UK-kabal av de sjeldne

Påmelding gjør du ved å logge inn på Eventor > Klubben > Klubbaktiviteter. Legg inn eller korriger SI-nummer (hvis du har) og evnt. kommentarer el. spesielle ønsker. Kryss også av hvis du IKKE vil være med på fellesmiddag lørdag, eller vil entre bussen i Oslo, evt ikke vil være med bussen/bo på hotellet.

Frist for påmelding til turen er fredag 29. august, men det er jo ingen grunn til å vente til siste frist!

NB!Alle må melde inn og ta med sine private SI-pinner! På stafetten lørdag skal alle løpe med SI-6 (egen el. Tyrvings); på søndag løper alle med sine private SI (T-pinne til de som ikke har privat).

Reise og hotell

Felles avreise med buss fra Klubbhuset, Kadettangen fredag 11. oktober kl.14:00 og Oslo ca kl.14:15 (sted avtales med busselskap, nærmere info følger).

Det blir obligatorisk middagsstopp på en veikro nær Karlstad (etter ca. 3 timers kjøring), før turen går videre til hotellet; ankomst burde da bli en gang før kl. 22:00. Vi tar et kort løpermøte på hotellet så fort alle har fått sjekket inn, før alle går til sengs for å være uthvilt til en lang og begivenhetsrik 25manna-lørdag.

25manna (stafetten)

Lørdag morgen er det frokost på hotellet, før bussen går ca kl.08:00. Da har allerede løperne på 1. og 2.etappe reist av gårde med bil for å rekke fellesstarten kl.09:00.

Deretter løper vi STAFETT på Tyrving-vis, med lag iht. 25manna’s spesielle etappefordeling/-regler >> se Innbydelsen og etter hvert PM (som ikke er offentliggjort ennå).

25manna er et herlig kaos av løpere inn/ut, SI-pinner, stemplings-formaninger og stafettnerver. Der alle gjør sitt for å leve opp til målsetningen: Tyrving – No Mistakes!

Klubbmiddag lørdag

Etter målgang (og premieutdeling) går bussen tilbake til hotellet ca kl. 17:00. Så blir det fellesmiddag på hotellet kl. 19:00. NB: Middag bestilles til alle som ikke eksplisitt har krysset av at de ikke skal være med på klubbmiddagen.

Søndag: O-løp og hjemreise

Søndagen starter med frokost på hotellet, før alle må pakke seg inn i bussen før kl. 08:00. Så går turen tilbake til arena for å løpe 25manna-korten, som er Sveriges største individuelle 1-dagers-løp (ca 3.500 deltakere).

NB! Alle som melder seg på til klubbturen blir også påmeldt til søndagens løp med mindre de eksplisitt krysser av for IKKE i Eventor > Klubben. Samlet påmelding fra Tyrving blir sendt innen 1. oktober som er arrangørens frist.

Etter at alle T-løperne er i mål (ca. kl. 14:00) går bussen hjemover, med middagsstopp i Karlstad. Så er vi vel hjemme på Kadettangen ca kl. 22:00.

Kostnader

Vi antar p.t. at egenandelen for full pakke blir som i fjor, ca kr 1.500 pr.pers. Full pakke = buss + hotell (2 netter) + lørdagsmiddag + andel startkontingent stafett.

Egenandelen blir fakturert i etterkant av turen.

De som bare skal være med på deler av klubbopplegget noterer det i kommentarfeltet og/eller avkryssing ved påmelding. Egenandel reduseres tilsvarende.

Årets reiseleder er undertegnede. Har du spørsmål, ta kontakt J

 

O-hilsen fra Marianne

e-post: mn@avantor.no

Mobil: 92 69 70 60

Legg igjen en kommentar