Karl Fremstad klar for Tyrving

Hurtigtoget Karl Fremstad blir Tyrvingløper fra 1. januar 2018. Førstelaget på Tiomila, Jukola og NM-sprint stafett er blant sesongmålene til den ambisiøse 21-åringen.

– Tyrving har et svært bra stafettlag og jeg ønsker å være med på å kjempe om en plass på førstelaget både i Tiomila, Jukola og NM sprint stafett allerede i 2018-sesongen. I tillegg har jeg naturligvis også individuelle ambisjoner og mulighetene for å bli god i Tyrving er store, sier han.

Karl Fremstad er opprinnelig fra Larvik, men studerer nå data i Oslo og har løpt sin første seniorsesong for Bekkelaget. Så langt har han sine beste resultater i sprint.

– Jeg satser både på sprint og på de lengre skogsdistansene, men jeg har vært best i sprint og da har det vært naturlig å prioritere den distansen.

Fremstad løper også friidrett i Tjalve og satser både friidrett og orientering til neste år.

– Orientering er hovedidretten, men jeg vil løpe fort og det er vel nyttig også i orientering, sier han. Og fort er det ingen tvil om at Karl Fremstad løper.

– I år har jeg ingen offisielle tider på 3.000 meter, men 8.30 har jeg hatt inne. Til neste år er målet å løpe under 8.15.

LØPER FORT: Karl Fremstad satser på både orientering og friidrett.

Legg igjen en kommentar