T-ranking 2017, og annen heder og ære

Vi hadde sesongavslutning på Thon Hotell Oslofjord i November med bl.a. utdeling av pokaler og annen velfortjent heder og ære.

Her kommer – litt sent – en liten oppsummering.

T-rankingen 2017 ble noe overraskende for mange vunnet av Bjørn Henning Grandal, som dere her ser ryggen til. Det gjorde vi alle på årets T-ranking! Bjørn Henning avsluttet sesongen meget sterkt med 3.plass i H55 i Blodslitet, noe som ble avgjørende i kampen om ranking-seieren.

Årets rankingliste finnes HER, med delresultater vår og høst.

AFTENPOSTENS POKAL er evigvandrende og tildeles den ungdom som har hatt størst fremgang på klubbrankingen fra fjorårets sesong. Det er mange gode Tyrvingløpere som har vunnet Aftenpostens pokal, og sokkelen er nå forlenget slik at det er plass til flere navn på vinnere. I 2017 ble Aftenpostens pokal vunnet av Mina Jørgensen. På bildet stempler Mina på nest siste post i årets HL sprint.

Det ble også gitt premier til 3 stk Ungdomsløpere som har gjort seg bemerket i 2017-sesongen:

  • Mina Jørgensen fikk et gavekort på Løplabbet fordi hun var beste ungdomsløper på T-rankingen i 2017
  • Ådne Skjærstein fikk et gavekort på Løplabbet for 2 stk medaljer i årets HL
  • Ingrid Lund Hovden fikk et gavekort på Løplabbet fordi hun hadde best oppmøte på treningene i 2017. Ingrid leder også O2-snapperligaen med 8 av 8 oppmøter på T-intervaller før jul!

For øvrig ble det gjort en oppsummering av sesongen 2017 i ord og bilder, der årets sportslige høydepunkt var damelagets bronsemedalje i Senior NM stafett i Halden (Mari Jevne Arnesen, Linn Hokholt, Betty Ann Bjerkreim). Vår nye trener Ivar Lundanes ble også presentert og ønsket lykke til.

Og Morten Saue vant Quiz’en!

Are Kristiansen

Legg igjen en kommentar