Velkommen, Martin og Mathilde!

Martin Vister og Mathilde Rundhaug har bosatt seg på Rodeløkka i Oslo, og har i den anledning valgt å bytte til en klubb i nærområdet – Tyrving IL Orientering. Gledelig! Martin kommer opprinnelig fra Indre Østfold, og Mathilde kommer fra Mo i Rana. Store deler av deres orienteringskarriere har de representert Frol (Levanger). Noen kjappe spørsmål&svar fra dem begge:

Mathilde:
-Hvorfor valgte du Tyrving?
«Ny by betyr nye omgivelser og etter fine år i Frol er det naturlig å søke seg til en mer lokal klubb. Jeg tror Tyrving kan by på et sportslig og sosialt miljø som passer oss bra. Tyrving fremstår som et bra valg og vi gleder oss til å bli en del av gjengen!»

-Hva jobber du med?
«Jeg jobber som rådgiver i KPMG sin digital-avdeling og er til daglig lokalisert på Majorstua.»

-Ambisjonsnivå?
«Etter noen år ute av gamet, håper jeg å kunne delta på flere orienteringsløp fremover. Ambisjonen er å trene så bra det lar seg gjøre ved siden av jobb, med de store stafettene og NM stafett som de største målsetningene. Jeg håper å kunne bidra positivt på det sosiale og bli en del av treningsgjengen.»

Martin:
-Hvorfor valgte du Tyrving?
«Tyrving virker som en klubb hvor man har det gøy og hvor elite og bredde går godt sammen. Med mange gode venner i klubben var det et naturlig valg for oss, og vi gleder oss til å bli kjent med resten!»

-Hva jobber du med?
«Jeg jobber som vegplanlegger i ViaNova Plan og Trafikk i Sandvika.» Kort vei fra Kadettangen, altså!

-Ambisjonsnivå?
«Min toppsatsing er over, og med full jobb sammen med en pågående masterutdanning i ledelse vil jeg trene det som det blir tid til de neste par årene. Hvor langt det tar meg vil tiden vise, men jeg skal bidra på økter og løp som passer med kalenderen. Forhåpentligvis gjør de store stafettene det. Jeg gleder meg!»

Vi ønsker dem begge velkomne til klubben!

 

Legg igjen en kommentar