Matthias Kyburz forlenger med Tyrving

Løpende coach IL fornøyd med at MK har forlenget med Tyrving!

Matthias har valgt å forlenge med Tyrving IL Orientering!

Andreas og Matthias Kyburz byttet før 2017-sesongen klubb til Tyrving, som et ledd for å være best mulig rustet til VM i orientering 2019, i Norge (les mer her).

I denne perioden har de konkurrert for Tyrving, og har levert mange gode resultater, både som klubbløpere såvel som landslagsløpere, inkludert militært landslag. For å nevne noe fra perioden har de begge vunnet medaljer i VM, og de deltok begge på laget til Tyrving i Jukola 2019, som løp inn til andreplass!

Matthias har gledelig valgt å forlenge med Tyrving IL Orientering for de tre kommende sesongene. Dette er en meget viktig signering med tanke på Tyrving sin fremtid som et absolutt topplag i stafettene! Andreas har på sin side tatt valget om å trappe ned sin toppsatsing (les mer her). Gratulerer med en flott karriere!

Legg igjen en kommentar