Teamshop hos Trimtex er åpnet

Endelig er nettbutikken åpnet og den blir åpen frem tom 4.02 – med forventet levering i uke 11.

Informasjon og fremgangsmåte, – kan være kjekt å ha lest seg gjennom.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/tyrvingorientering

Eller logg inn med teamkode: tyrvingorientering

For at de ulike modellen vil bli produsert forutsettes minst 5 bestillinger, – og det vil vi nok klare. Solveig får en status i slutten av bestillingsperioden, så om nødvendig blir det mer informasjon om dette i perioden.  Alle modellene er nå mulig å prøve på klubbhuset på de to neste tirsdagstreningene – ønsker noen mulighet til å prøve på en annen tid – kontakt Solveig på 900 88 133.

Det er lite endringer fra forrige år, – det nye er en lekker dametopp og flere buksevarianter for å sikre klubblogo på løpsbukser i kaldt og varmt vær…..

Etter bestilling på nett mottar du en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.noeller per telefon 37 26 91 00.

Eller Solveig i klubben om det skulle være noe…..

 

Ha en fin handletur på nett – av både klubbtøy og ordinære varer til hyggelige priser.

Legg igjen en kommentar