Bestilling klubbtøy

Det er høst, – og snart er det jul.

Vårt klubbtøy er nå noe utvidet og har på neste års klubbsponsor – BDO.

I kjent og kjært Tyrving design tilbyr vi nå, også, foret overtrekkstøy, skidress, mellomlagsgenser, tykk dunjakke og anvendelig regntøy.

Før du kan bestille må du registrere deg.  Tips kommer her:
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller

“Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Link for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/tyrvingorientering

Eller logg inn med teamkode: tyrvingorientering

For at de ulike modellen vil bli produsert forutsettes minst 5 bestillinger, – og det vil vi nok klare. Solveig får status i slutten av bestillingsperioden, så om nødvendig blir det mer informasjon om dette i perioden.  Pga. corona vil det ikke bli mulig å prøve størrelser og modeller.  Kontakt heller Solveig på 900 88 133 om du stusser på noe.

Etter bestilling på nett mottar du en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Eller Solveig i klubben om det skulle være noe…..

Ha en fin handletur på nett – av både klubbtøy og ordinære varer til hyggelige priser.  Husk at vi får 25% på Trimtex sine ordinære klær mm., og bestiller man fra det ordinære sortimentet til Trimtex kommer varene ganske kjapt.

Legg igjen en kommentar