Feil i SportsAdmin

Det har skjedd en feil i påmeldingen gjennom SportsAdmin/MinIdrett til Tyrvinglekene. Feilen består av en forskyvning av enkelte klasser; MS, KS, J18/19, og gjør at påmeldte i disse klassene har endt opp i en annen øvelse. De som melder seg inn i disse klassene nå, kommer på riktig øvelse, men de som meldte seg på før i går kan ha endt opp i feil øvelse. Idrettsforbundet arbeider med å fikse feilen. Vi kommer også til å kontrollere startlistene for å sikre at ingen blir stående på feil øvelse/klasse. Hvis noen ser i MinIdrett at de er påmeldt feil, ber vi de sende oss en mail på friidrett@tyrving.no, så har vi en ekstra kontrollmekanisme. Påmelding her.

Vi minner om påmeldingsfrist 1. februar kl. 23.59 til ordinær startkontingent på 110 kr pr øvelse (foruten Tyrvings utøvere). Etteranmelding gjøres på friidrett@tyrving.no til startkontingent på 200 kr pr øvelse.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke kommer til å få noen konsekvenser for Thon Hotels Tyrvinglekene 2017, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å sikre tidenes største friidrettsstevne i Bærum Idrettspark. Vi ligger an til 1000 utøvere, og gleder oss til et supert arrangement.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar