Startlister Thon Hotels Tyrvinglekene 2017

Norges største innendørs friidrettsstevne, Thon Hotels Tyrvinglekene, er åtte dager unna. Deltakerrekord har vi allerede med 943 påmeldte og 2577 starter. Når vi teller opp etteranmeldinger frem mot stevne kommer vi til å bikke 1000 deltakere, og målet vårt blir nådd.

Prisen pr øvelse for etteranmeldinger er kr 200. Etteranmeldinger gjøres på mail friidrett@tyrving.no. Vi gjør oppmerksom på at noen øvelser vil være oppfylt grunnet tidsskjema, men vi skal gjøre vårt ytterste for at alle som ønsker skal få delta.

Som informert om tidligere har vi hatt noen problemer med påmeldingssystemet som resulterte i at noen ble satt opp i feil øvelse eller klasse. NIF IT har nå rettet opp i feilen, men vi ber dere kontrollere at alt er riktig for deres utøvere i tilfellet det skulle være noen feil fremdeles. Om dere har noen tilbakemeldinger sendes de friidrett@tyrving.no. Her er startlister pr øvelse og klubb:

Tidsskjema er senest klar mandag morgen.

3 Responses to Startlister Thon Hotels Tyrvinglekene 2017

  1. Knut Werge Olsen 7. februar 2017 at 18:47 #

    Er ikke tidsskjema kommet

Legg igjen en kommentar