Billetter til Bislett Games

Bislett Games arrangeres dagen før Oslo Sportslager Tyrvinglekene, og vi anbefaler alle å bli med for å støtte verdensstjernene og norske utøvere. Bislettalliansen har billige billetter til friidrettsfamilien, og dette tilbudet erstatter tidligere års Tyrvinglekene-rabatt.

Her finner du tilbudet fra www.friidrett.no:

Bislett Alliansen ønsker å invitere din klubb med alle aktive og andre interesserte til en inspirerende friidrettskveld under årets Bislett Games 15. juni.

Norsk friidrett står foran en spennende sesong med mange utøvere som nå hevder seg i verdenstoppen i sine øvelser. De fleste av disse får dere oppleve på nært hold på Bislett stadion denne kvelden.

Rabatterte billetter til friidrettsklubbene på store stå eller i søndre sving selges for:

  • Store stå:  240,- voksen / 100,- barn
  • Søndre sving: 150,- voksen / 75,- barn

Friidrett.no har pratet med Markedssjef i Bislett Alliansen, Anne mette Undlien Haug:

Vi ønsker å fylle hele Bislett stadion og lage tidenes folkefest. Bislett Games er jo på en måte friidrettens festdag, og hva er da mer naturlig enn å fylle tribunene med hele friidrettsfamilien? Derfor går vi nå ut gjennom Friidrettsforbundet for å tilby billetter til sterkt rabatterte priser. I tillegg til rabatt er det jo hyggelig å samle hele friidrettsfamilien i søndre sving og store stå. Vi oppfordrer alle barn til å lage plakater og bannere for å heie frem sine idoler og vise frem klubben sin. – Sier Anne Mette.

For å bestille billetter send epost til; tickets@bislettalliansen.no , merk mailen med Bestilling billetter friidrettspris via NFIF link.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ BISLETT STADION 15. JUNI 2017!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar