Takk for støtten:

Møller Bil Asker og Bærum, Audi og VW

Vi ønsker Møller Bil Asker og Bærum, Audi og VW velkommen som ny samarbeidspartner  for IL Tyrving Friidrettsgruppen.

Det er svært gledelig å føye Møller Bil Asker og Bærum til listen av sponsorer som støtter Tyrving Friidrett. Sponsorbidraget fra vår nye sponsor kommer svært godt med i arbeidet med å drifte og videreutvikle friidrettsgruppen. Det er inngått en toårig avtale, gjeldende for 2011 og 2012 mellom Tyrving Friidrett og Møller Bil Asker og Bærum, Audi og VW.

Dette innebærer at alle utøvere vil være pålagt å bære logomerke fra Møller Bil på sin Tyrving-overtrekksjakke. Merket som skal bæres på overtrekksjakken vil bli delt ut til utøverene så snart dette er trykket. Videre vil Tyrvingstafetten fra og med i år bli profilert som Møller Bil – Tyrvingstafetten.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar