Takk for støtten:

Invitasjon til kretsdommerkurs!

Nå blir det kurs for nye kretsdommere. Endelig!!

Det blir holdt på Tyrvings klubbhus i Sandvika. Det blir tre kurskvelder, 17., 23. og 24. november 2011 med Nils Kristen Wiig som instruktør. Klokkeslett er 18-21 alle tre dagene. Det blir en eksamen innlagt den siste kvelden. Etter å ha bestått den kan du altså være med på å dømme friidrettskonkurranser!

Dommerkurs er fint for alle som vil lære mer om friidrett, og for alle som vil hjelpe Tyrving. Det teller som dugnadsinnsats, og kan da erstatte andre og mer slitsomme former for dugnad… Du får oppleve god og spennende friidrett på nærest mulig hold. Og jo flere dommere vi er, jo færre ganger må man stille opp i snitt.

Tyrving har nå 22 kretsdommere, som er godt oppdaterte. De får gjerne selskap av DEG! (og meg.) Meld din interesse for kurset på mnhaave@gmail.com!

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar