Tyrving – Friidrett

Det ble både comeback og debut

Det var helt greie resultater på vårt stevne onsdag. Det bar nok for de fleste av våre preg av at folk er i, eller nettopp ferdig med, den lille treningsferien etter høstsesongen.

Heidi Hessan Næss kan vi muligens kalle debutant i øvelsen. Det ble 2,30 i stille lengde. Det er et fint resultat, det, og vi tar i betraktninga at treninga nettopp er begynt etter høstferien. Så ja, nå vet dere at vår beste sprinter går på en ny sesong. Lars Mørch hoppa også ganske bra til å være (tidligere?) distanseløper: 2,73 meter.

Comebacket sto Petter Skattebøl for. Det er over 4 år siden sist han hadde et resultat. Velkommen tilbake, Petter! Han har blitt 18 år og veldig mye bedre siden sist. Han hoppa visstnok godt over 3 meter — på skolen før i dag. På stevnet nå var han litt sliten og det ble 2,81. Han har tenkt seg tilbake en dag han er mer uthvilt! I mellomtida ønsker vi lykke til i bandysesongen i det gode laget Høvik IF!

Det har på disse stevnene blitt veldig få deltakere i aldersklassene 10-13, i forhold til det som var før. Trenerne kan nok ta litt tak — de yngste bør kanskje ikke ha trening de dagene disse stevnene finner sted. Nye stevnesjanser etter jul!