Tyrving – Friidrett

Tyrving viste fra seg igjen – UM dag 2

Det ble nok en artig dag på våre utøvere i Trøndelagen, på UMs andre dag, nærmere bestemt i Steinkjer. Spesielt gøy var det å se at våre yngre, førstegangs mesterskapsutøvere viste seg fram. Så derfor starter vi med de yngste:

Sigrid Alvik, 15 år og i sitt første mesterskap, slo til med sølv på 800m med fin pers på 2,21, 29. På samme distanse løp Astrid Bakke i J16 inn til tiden 2,24,25. Så nære så nære medalje og den litt sure 4.plassen, for Astrid, men super løping av jentene. Og ikke noe mindre dårlig var Constance Løken Dahl i dag, som i går også løp inn til 2.plass på 400m. I J17 klassen fikk Constance ny innendørspers og flott andre plass med tiden 2,17,00 på 800m.  I G16 viste Tobias Windjusveen muskler og suste som et lyn inn til bronse på 60m med strålende 7,35. Første mesterskaptmedalje for Tobias i tyrvingtrøye.  Videre på lista over medalje ble Anastasia Schnell. I dag ble det bronse i kule med solid pers og flott resultat med 11,63 for mangekjemperen. Blant våre eldre utøvere, løp vår ferske Tyrvingmann, Patrick Bifuko inn til herlig 3.plass i eldste klasse på guttesida med tiden 7,11 på 60m. Kenneth Gulbrandsen måtte bite det sure eple, da han var 1/100 del bak sin klubbkamerat, og tapte bronsen. Men det er ikke umulig de sammen i morgen har planer om enda mer metall på stafetten? Sebastian Gullien Perez fikk i dag 7,18 i forsøket, men ingen finale denne gangen. Regner med Sebastian har planer om revansje på søndagens 200m.. På 60m i dag hadde Tyrving mange løpere. Videre i yngste gutteklasse hadde vi en klar medaljefavoritt i Sigurd Clemetsen. Som er en av våre sterke i denne klassen på øvelsen, løp han seg fint til finalen. Det ble 6.plass denne gang for Sigurd med tiden 7,73, men i morgen er det 200m, og da kjemper Sigurd om medaljene igjen. Simen Gimnes løp inn til tiden 8,47 i sitt heat. I morgen venter favorittdisiplinen tresteg, og Simen er en av favorittene! Sondre Grimsby fikk tiden 8,04, som er tett opp i  mot hans pers. I G17 var det Haakon Petersen Amble som virkelig fikk vist fram sin framgang i vinter. Til finalen kom han og endte opp med 7,47 og en 8.plass. I jenteklassene på 60m ble det flere finaleplasser. I J16 var det ferske tyrvingjente, Hanne Solberg Løtveit som fikk en flott 6.plass med tiden 8,33. I J17 var det to jenter med. Julie Von Krogh løp inn til tiden 8,28 i forsøket, mens Maria Aaberg fikk 8,11 i finalen (8,05 i forsøk) Celina Lundevik, i J18/19 gikk videre til semien, hvor hun løp 8,21.

I lengdekonkurransene i dag ble det ingen medaljer, med flere deltagere var med. I G18/19 hadde vi Aroran Phillips som hoppet noe bak pers, men fikk til et habilt resultat, 5,86. I J17 hadde vi tre deltagere med. Maria kom lengst opp på resultatlista med 5.plass og 5,09 som resultat. Videre tok vi 4.plass og 5.plass med hhv Julie som perset fint med 5,01 og videre Anastasia som hoppet 4,98.

Vi ser fram i mot søndagens øvelser og hva Tyrving kan stelle i stand da. For ikke å snakke om stafett. Men først skal det løpes, hoppes og støtes. Lykke til med siste dag av mesterskapet!