Takk for støtten:

Tyrving-stevner

Korona-viruset påvirker oss alle på ulike måter, og det påvirker også Tyrvingstevnene i 2020.  Vi er utrolig glade for at vi faktisk fikk gjennomført begge våre store innendørsstevner; Thon Hotels Tyrvinglekene og UM.  Det vet vi at også veldig mange deltakere satte stor pris på.  Oslo Sportslager Tyrvinglekene som var fastsatt til 12.-14. juni må dessverre utgå.  Vi satser imidlertid på et stort innendørsstevne i Bærum Idrettspark helgen 21. og 22. november.  Så sett av datoene allerede nå.  Etterhvert vil det komme innbydelse og påmeldingen vil bli åpnet på Min Idrett.  Noen mindre stevner vil vi uansett avholde på Nadderud denne våren, og etterhvert tilsvarende på høsten.  Påmeldingen er nå åpnet for disse stevnene – med svært begrenset deltakelse:

  • Mandag 25. mai: Diskos fra 13 år.  Egen diskos må medtas.  Avholdes på kastbanen ved Bekkestua skole.
  • Mandag 8. juni: Høyde fra 15 år.  Eget teppe/pressening til å lande på må medtas.
  • Mandag 15. juni: Lengde fra 12 år.
  • Onsdag 17. juni: 60m for 10-14 år + 100m fra 15 år.

 

Stengt for kommentarer.