Takk for støtten:

Søker bistand innen salg, marked og kommunikasjon

Tyrving friidrett har mange ulike grupper som dekker ulike interesse- og kunnskapsområder som vi er avhengige av for å drive en sunn og god friidrettsklubb.

En av dem er markeds- og kommunikasjonsutvalget hvor daglig leder Marius Igesund sitter – samt leder for gruppen; styremedlem Lasse Gimnes. De vil gjerne ha flere i gruppen – som da jobber med kommunikasjon samt sponsorer inkludert salg av sponsorater.

-Vi vil gjerne ha påfyll i gruppen. For at klubben skal fungere best mulig, kreves det at vi utvikler oss på kommunikasjon. Og kommunikasjon er dessuten viktig for å kunne få sponsoravtaler – og har du salgsgenet i forhold til sponsoravtaler, så er det en merverdi. Er det noen som vil være med å bidra i gruppen, så er det bare å henvende seg til lasse@gimcom.no og/eller marius.tyrving@gmail.com, sier Lasse Gimnes.

 

Stengt for kommentarer.