Maren J. Haverstad til Tyrving

Maren Jansson Haverstad har valgt å gjøre et klubbytte til IL Tyrving!

Maren er 26 år gammel, og kommer fra Lier. Hun har studert i Trondheim, men er nå ferdig der. Nå bor hun, samt jobber i Oslo. I den forbindelse var det naturlig for henne å gjøre et klubbytte til en klubb i området – og vi er kjempeglade for at det ble Tyrving!

Maren har flere ganger vist meget høyt nivå, senest med å bli nr. 3 i NM natt, samt vinne Norgescup påfølgende dag.

-Hvorfor Tyrving?

«Jeg kjenner en del som løper for Tyrving, og har inntrykk av at det er et bra miljø, både sportslig og sosialt. At Ivar Lundanes arrangerer økter jevnlig, gjør at en kan forvente kvalitetstreninger, og disse ønsker jeg å stille på. Samtidig har klubben et såpass godt stafettlag, at vi kan gjøre det bra på stafetter. Dette ønsker jeg å bidra til.»

-Hovedmål for 2019-sesongen?

«Stafetter er utrolig morsomt, og jeg ønsker å bidra så godt jeg kan på disse. Særlig 10mila, Jukola og NM stafett er store, morsomme stafetter, og jeg både tror og håper det blir gøy med Tyrvinglag i disse!»

-Hva er din favorittøkt?

«Rolig langtur på fjellet. Ingen over – ingen ved siden av!»

Hele Tyrving ønsker Maren velkommen 🙂

 

 

2 kommentarer om “Maren J. Haverstad til Tyrving”

Legg igjen en kommentar