Håkon J. Westergård til Tyrving

Flere gode nyheter – Håkon Jarvis Westergård og Eline Drage har valgt Tyrving som ny klubb!

Håkon er 26 år, og kommer fra Bergen. Han har studert i Stockholm og Trondheim, men har nå bosatt seg i Oslo. Her er han samboer med Eline Drage, fra Kongsberg. De jobber begge i byen. For dem var det naturlig å bli en del av en klubb i området – begge har nå valgt å bli med i Tyrving!

-Hvorfor Tyrving?

«Grunnen til at jeg valgte Tyrving, er fordi de har alle elementene i en klubb som satser. Tyrving har Ivar, som sørger for at opplegget til enhver tid er tilpasset nivået på de forskjellige utøverne, samtidig som jeg ser på det som en stor fordel å ha en som kan hjelpe meg med treningen frem mot VM. Min seniorkarriere har til nå vært preget av sprint, men nå fikk jeg sjansen til å bli trent av den personen i verden som kjenner verdens beste skogsløper aller best. I tillegg har både jeg og min samboer gode felles venner i Tyrving, noe som gjør at vi synes det blir ekstra stas å løpe for Tyrving.»

-Hovedmål for 2019-sesongen?

«Tyrving har ved flere anledninger de senere årene vist at de er å regne med i stafetter, og jeg mener herrelaget kan kjempe om topp 5 på 10Mila og enda høyere på Jukola. Det er ingen tvil om at vi har verdens raskeste avslutter i form av Matthias Kyburz. NM-stafett er også en stafett vi skal være i toppen i. Individuelt har jeg som mål å trene meg god nok til topp 6 på VM lang og på en perfekt dag kunne kjempe om en medalje.»

-Hva er din favorittøkt?

«Min favoritt-trening er intervaller i terreng hvor man skal igjennom alle typer elementer: sti, skog, myr, kupert terreng, nedoverløping osv. Jeg gleder meg til å høre om Eysteins favorittøkter og prøve ut dem i vinter.»

Hele Tyrving ønsker både Eline og Håkon velkommen 🙂

En kommentar om “Håkon J. Westergård til Tyrving”

Legg igjen en kommentar