Forside3_svart
Forside1_hvit
Forside2_svart

NIGHT HAWK AMBASSADØR

Natthauken IL

Night Hawk er et o-løp som er eid av idrettslaget Natthauken IL. Natthauken IL sitt formål er å arrangere Night Hawk med hjelp av idrettslagets medlemmer og andre o-klubber. Overskuddet går til arrangørklubber, veldedige formål i o-idretten og videre drift av Night Hawk. For å øke antall deltagere i arrangementet trenger vi Night Hawk ambassadører.

Natthauken IL sine sponsorer

SpareBank1 Østlandet

Night Hawk Ambassadør

NightHawk Ambassador er NightHawk sitt program for frivillige. Alle NightHawk ambassadører vil få gratis medlemskap i vårt idrettslag Natthauken IL. Som ambassadør bidrar du til gjennomføringen av NightHawk på den måten som passer deg best. Noen jobber dugnad hele året, andre jobber dugnad kun under arrangementet, enkelte løser en enkelt oppgave og noen løper orientering på et av våre stafettlag. Den som bidrar vil få igjen for dette i form av forskjellige goder som gratis tøy, sko, utstyr, dekning av løpskostnader og lønn.

Bli Night Hawk Ambassadør

Har du lyst til å bli en Night Hawk ambassadør sender du en e-post til Natthauken@gmail.com med en kort tekst om deg selv samt hva du ønsker å bidra med.