-Ikke lange løpeturen fra Bærum Idrettspark!

Sponsorinnhold

-Rykkinn Senter har det aller meste – og ligger ikke lange løpeturen fra det som er hjertet i norsk friidrett, nemlig Bærum Idrettspark, sier Ole Kristian Seth, senterleder ved Rykkinn Senter.Rykkinn Senter er et nærsenter ikke langt fra Bærum Idrettspark, med adresse Munins vei 1.

-Her har vi over 40 flotte butikker/virksomheter med et mangfold av varer og tjenester. Her har vi alt man trenger, sier Ole Kristian Seth ved Rykkinn Senter. Her er dagligvarebutikk fra Meny, apotek, cafe, restaurant, frisør, tannlege, legekontor, sportsbutikk, diverse butikker med klær og mye mer. -Også har vi tre timers gratis parkering – og svært godt med parkeringsplasser. Det er verdt å stikke en tur innom før eller etter konkurranser eller trening, sier senterlederen.