Veien mot toppen!

Sponsorinnhold

Wang Toppidrett Oslo

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt utvikling og læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte trenere, lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever, lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere friidrettselever har oppnådd sterke resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere innen friidrett. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

«Wang Toppidrett gir deg muligheten til å trene i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal nå dine akademiske ambisjoner», sier Håvard Johansen.

Velkommen til WANG friidrett Oslo.

For mer info om friidrett på WANG Toppidrett se https://wang.no/