Koronaviruset

Tyrving IL har siden koronaviruset brøt ut, vært i kontakt med Friidrettsforbundet og Bærum kommune vedr. gjennomføringen av UM. Og ikke minst har vi flere ganger daglig sjekket anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Gjentakende råd fra Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen i Bærum er:

  • Deltakere med opphold i områder med vedvarende koronasmitte  siste 14 dager innebærer en viss økt smittefare. Hvis det er aktuelle deltakere som er i denne situasjonen må de følge nøye med på utvikling av feber, hoste  og andre symptomer på akutt luftveisinfeksjon. Definerte område for vedvarende smitte gjelder pr 3.3. og kan endres fra dag til dag.
  • Alle deltakere med luftveissykdommer må unngå unødig sosial kontakt og ikke delta i konkurransene.
  • Ved begynnende symptomer må vedkommende snarest isolere seg og ta kontakt med legevakt på telefon 116 117 for vurdering og testing.
  • Det gis informasjon til alle deltakere om innskjerping av hygiene, spesielt hånd- og hostehygiene.