Bidra til Tyrving i 100 – Vipps et støttebeløp til 180622

I juni 1922 gikk fire venner og ryddet jordet på Staver gård for åkersennep mens de satte ord på noen tanker. Under en kort ryggstrekk ble gutteklubben Freidig stiftet. 100 år etter åkerryddingen er Freidig blitt til Tyrving IL – et stort og veldrevet idrettslag. Trykk «les mer» for å lese videre!

Bidra til Tyrving i 100 – Vipps et støttebeløp!

Historien er lang og stolt, og det skal vi behørig markere i 2022 – mest av alt med et godt tilbud til barn og unge og med to store nasjonale mesterskap; NM i orientering og Jr-NM i friidrett. Den offisielle åpningen av vårt nye og flotte friidrettsanlegg på Rud blir også et viktig høydepunkt. I tillegg står det mange andre tradisjonsrike, men også nye arrangementer på jubileumsprogrammet. Og vi inviterer selvsagt til fest og moro.

Idrettslaget er vårt eget fellesskap og som de fleste andre idrettslag og klubber er Tyrving i betydelig grad basert på frivillighet og dugnadsvilje. Samtidig varierer det økonomiske handlingsrommet våre medlemmer har. Derfor prøver vi som ved forrige jubileum i 1997 en kronerulling. Da fikk vi inn betydelige midler fra medlemmer og fra virksomheter. Det innsamlede beløpet vil bidra til at vi kan invitere barn og unge til noen arrangementer, uten at ressursene hentes fra vanlig sportslig aktivitet. Det vil også bidra til at vi kan markere oss litt ekstra som klubb under jubileumsåret.

Vi inviterer derfor alle som er i en livssituasjon som gjør det mulig til å bidra litt ekstra i jubileumsåret til å vippse et beløp til Tyrving i 100 ved å bruke koden 180622. Og hvis noen synes det er noe gjenkjennende med Vipps-koden, så ble altså Tyrving stiftet for hundre år siden nettopp den 18.06.22 – så hva er vel mer naturlig enn å bruke den datoen som Vipps-kode?

Vi vil legge ut status for kronerullingen på nettsidene våre av og til.

Vi gleder oss til jubileumsåret og håper og tror på et mer normalt Tyrvingår!

Jubileumshilsen Svein Stølen på vegne av Tyrvings hovedstyre