Tyrving i 100 jubileumstrøye

«Tyrving i 100» jubileumstrøye i anledning Tyrving sitt jubileum i 2022 kommer for salg i nettbutikken vår hos Trimtex i uke 4/5 – levering ca. uke 12. Limited edition, men det kommer et par flere bestillingsmuligheter i løpet av året.

 

Bilde av trøye Bile av trøye Bilde av trøye

Tyrving i 100

17. juni 1922 gikk fire venner og ryddet jordet på Staver gård for åkersennep mens de satte ord på noen tanker. Under en kort ryggstrekk ble gutteklubben Freidig stiftet, men av praktiske grunner fremdatert til dagen etter. De fire var brødrene Kristoffer og Rolf Staver, Ragnar Kraugerud og Torleif Olsen.

Les mer

Hvor går Tyrving videre?

Kjære alle Tyrving-medlemmer

20. november skal hovedstyret og noen flere møtes og diskutere veien videre for Tyrving IL. Målet med seminaret er å utvikle en strategi for hele Tyrving IL som tydeliggjør klubbens formål, visjon, verdier samt mål for strategiperioden fram mot 2026. Strategien skal følges opp av en tiltaksplan som eies av hovedstyret og som tar opp i seg arbeidet i friidrett- og orienteringsgruppene og eventuelt nye grupper. Strategien må ta hensyn til dagens ressurssituasjon (personer og økonomi), men likevel se framover.  I forkant forsøker vi å invitere til korte møter med aktive utøvere og trenere for å høre deres forventninger og perspektiver. Vi inviterer også alle medlemmer til å komme med innspill før 13 november. Vi vil senere sende utkast til strategi på høring for kommentarer og innspill.

Så dermed er det fritt fram: send innspill til undertegnede med cc Kirsten@tyrving.no

Svein
Leder, Hovedstyret