TAKK fra klubbhusstyret

Stor takk til de som bidro til dugnaden på klubbhuset tirsdag 15. september. I tillegg til vasking og rydding ble benkene i garderobene pusset og oljet og nytt skilt hengt opp på utsiden. Det var en motivert og effektiv gjeng med stor arbeidsinnsats som møtte opp så huset fikk litt etterlengtet pleie.

Nå kan høstsesongen begynne.  Husk også at klubbhuset på Kadettangen kan bidra til økonomien. Taekwondo-klubben som har leid her i flere år flytter nå ut, og vi ser etter andre leietakere. Dette er jo attraktive arealer midt i sentrum av Bærum kommune. Hjelp oss gjerne. Vi tar gjerne tips og råd om mulige leietakere – send mail til katrine.solbakken@gmail.com

O-idol og Norgescup fra Fanahytten

O-idol og Norgescup for både junior og senior ble i dag arrangert fra Fanahytten på Totland, Bergen. Morgentåken lå tett over arena, men lettet underveis i arrangementet og det ble strålende sol (!).

Terrenget og løypene kan vel klassifiseres som krevende, og det gjaldt å ha stødig kurs både opp, bort og ned de bratte fjellsidene rundt arena. Det var det mange Tyrvingløpere som mestret godt:

På start i juniorklassene hadde vi åtte startende – fem i O-Idol (D16) og tre i D19-20E. Best av alt gikk det for Linnea som knallet til med en flott 5.plass (se bilde). Videre løp Mille, Eileen, Vida og Kajsa også bra – alle fem plasserte seg topp 14. Det vitner om at det jobbes bra i klubben! I morgen venter det NM jr. stafett for 16-20-åringene våre – vi følger med og håper på gode prestasjoner også i morgen!

Resultater O-idol og Norgescup junior: HER
Livelox O-idol og Norgescup junior: HER
Liveresultater NM jr. stafett søndag: HER

I juniorklassen løp Ingrid, Stella og Iris fine løp. I seniorklassen løp Håkon Jarvis Westergård inn til 1.plass som nest sist startende, men det viste seg dessverre at Håkon hadde en feilstempling på 3.post. Det var synd – resten av løpet var det høy klasse over. Det har seg dessverre slik at alle stemplinger må være OK – Håkon satser mot en knalltid fra fellestart på morgendagens jaktstart basert på dagens resultat. Karl ble nr. 13, Ivar nr. 17 og Oda nr. 12. Gode muligheter til å løpe seg oppover i morgendagens jaktstart også for dem.

Resultater Norgescup senior: HER
Livelox Norgescup senior er dessverre ikke lagt ut av arrangør…
Liveresultater jaktstart Norgescup søndag: HER

 

Bra innsats på NM stafett

NM stafett 2020 ble en våt affære med utgangspunkt i samme arena som gårsdagens NM mellomdistanse finale. Godt kart, krevende løyper og tungt terreng!

Offensiv og god løping av damene fra start

Ingjerd vekslet først (!) etter første etappe – Betty Ann kom seg greit i gjennom på andre etappe og sendte Marion ut i en god posisjon – Marion løp strålende og offensivt (ristet av seg flere av favorittlagene) og spurtet inn til en finfin 7.plass! Villt, vakkert, rått.

Jevn løping av herrene 

Herrene leverte løp på det jevne – Anders, Bjørn og Håkon løp i mål til en 8.plass i dagens NM stafett.

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10488&groupBy=EventClass

GPS-tracking 3.etp herrer: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20200913H3etp/

GPS-tracking 3.etp damer: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20200913D3etp/

Livelox (kart og trasé): https://www.livelox.com/Events/Show/53333/NM-stafett

Marion i føringen ut på sisterunden i kampen om 5.plassen!

NM mellomdistanse 2020

Vinner HSE (rødt) mot BE (blått)

Årets NM mellomdistanse er avklart – gode løyper i et krevende terreng signert arrangørklubbene medførte krav til presis orientering i høy fart dersom en ville hevde seg i eliteklassene. Av Tyrving sine løpere var det Bjørn Ekeberg som klarte å mestre denne utfordringen best – han løp sikkert inn til en sterk 8.plass i H21E, kun 1:39 bak vinneren Håvard Sandstad Eidsmo fra Freidig.

Resultater finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10487&groupBy=EventClass

Tracking finner du her: http://www.tulospalvelu.fi/gps/

I morgen er det NM stafett – Tyrving stiller 2 damelag og 3 herrelag. Damene starter kl. 9 og herrene starer kl. 12. All informasjon for å følge med finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10488

Jevnt i toppen i H21E

Bilder:

Gode prestasjoner på NM mellomdistanse kvalifisering

NM mellomdistanse kvalifisering for H-/D21 ble i dag gjennomført i Malvik – mange gode prestasjoner førte til mange kvalifiserte Tyrvingløpere.

Damene leverte topplasseringer i sine respektive heat – Betty Ann, Ingjerd og Marion var alle topp 4! Anders, Bjørn, Daniel og Håkon tok seg også fint videre i sine respektive heat. Ivar og Karl ble slått ut med knappest mulig margin, mens det dessverre gikk litt tråere i kvalifiseringen for Erik og Lukas.

Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/53331/NM-mellom-kvalifisering

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10486&groupBy=EventClass

I morgen venter spennende finaler -startlister Mellomdistanse finaler (lørdag 12.09): https://eventor.orientering.no/Events/StartList?eventId=10487&groupBy=EventClass

Lenker til liveresultater, livesending og GPS-tracking (åpner 13:20) finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10487

Bilder tatt av Kristine Fjeldbo: