Ny avtale med Trimtex + info

Tyrving IL O-gruppe har nylig inngått ny avtale med Trimtex for perioden 2023 tom 2025.  Selv om det ikke er store endringer fra sist ønsker vi å informere litt om avtalen med Trimtex, Rune’s sportsutstyr og våre klessponsorer BDO og nanoCaps.

BDO ønsker å forlenge sin avtale og i tillegg har vi fått en ny klessponsor, nanoCaps til våre løpsoverdeler (alle som bestilte klubbtøy nå i høst får løpstøy gjeldende for 2023-sesongen).  Bare å glede seg til denne leveransen.

Trimtex er videre vår offisielle tekstilleverandør og klubbens medlemmer oppfordres til å anvende klubbtøy med rett gjeldende klessponsorer.  Løpere uttatt på våre første lag på Jukola, Tio-mila, NM og Norgescup må bruker korrekt og gjeldende klubbtøy. Øvrige medlemmer bør også tilstrebe rett antrekk når man representerer klubben.

Vi har en god pris på vårt klubbtøy og Trimtex gir oss 25% på sitt øvrige sortiment i sin nettbutikk www.trimtex.no ved bruk av rabattkoden TyrvingILOri25.

Hilsen fra Trimtex v/Nils-Arne Johannessen;

Trimtex ser fram til 3 nye år med med det gode samarbeidet  vi har hatt med Tyrving IL Orientering.

Produktutvikling, nettbutikk-løsning (enkel og trygg handel) og ”grønt fotavtrykk” er viktige fokus-områder for oss.

Vår produktavdeling har spesielt fokus på at våre produkter skal være kundens ”grønne valg”, og har som mål at våre produkter skal ha innehold av resirkulerte materialer i løpet av 2025, og senest i 2030 skal våre produkter inneholde 100% resirkulerte materialer.

Vi er stolte over at klubben har valgt oss som sin leverandør av klubbtøy!

Hilsen og informasjon fra Rune’s o-utstyr v/Rune Lyngen:

Leverandør av orienteringsutstyr siden 2006 til orienteringsentusiaster landet over. 

Lokasjon – Rune’s o-utstyr holder til i Åsen, Trøndelag. 68 km.nord for Trondheim

Har ett bredt utvalg av orienteringsutstyr på lager til enhver tid og kan levere mer eller mindre dagen etter mottatt bestilling

Bestilling gjøres på www.outstyr.no hvor dere legger inn rabattkode tyr25, som gir dere som medlemmer i Tyrving 25% rabatt

Skulle det dukke opp behov for noe orienteringsutstyr og du ikke finner det i nettbutikken, send meg/Rune en forespørsel da jeg kan skaffe det meste.

Minner også om at alle vi får 15% på Hoka-sko på www.framsport.no .  Ved å melde seg på Framsport sitt nyhetsbrev får man også gode løpetips, skadeforebyggende øvelser og triks samt god oppdatering på øvrige tilbud mm.

Hilsen fra BDO v/Roger Telle-Hansen

BDO har vært samarbeidspartner med Tyrving de siste to årene, og ser frem til å fortsette det gode samarbeid i 2023.

BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv.  Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 2.000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet.  Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter.

Vi i BDO ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling.  Vi har valgt bærekraftsmål nr 3 «God helse og livskvalitet» som et prioritert bærekraftsmål for oss.  Derfor er vi på lag med idrett, kultur og organisasjonsliv over hele landet.

Hilsen fra nanoCaps v/Per Øhlckers

nanoCaps er et oppstartsfirma som utvikler, produserer og selger superkondensatorer for verdensmarkedet.  Dette er oppladbare lagringsenheter for elektrisk energi og brukes overalt hvor det er behov for lagring av elektrisk energi som f.eks. ved høsting av fornybar elektrisk energi fra solceller og vindmøller slik at energi er tilgjengelig også etter at solen er gått ned eller det er vindstille.  De brukes ofte istedenfor litium-ione batterier fordi de er vedlikeholdsfrie med tilnærmet evig levetid og fordi de kan lades raskt og gi mye høyere strøm ut.  Vi har en unik patentert teknologi hvor vi bruker sammenkoplete kryssbundne karbon nanorør til de innvendige elektrodene hvor energien lagres. Med denne teknologien produserer vi superkondensatorer som er både bedre og billigere enn det konkurrentene tilbyr.  Besøk gjerne våre websider på www.nanocaps.no

Trimtex Webshop er åpnet

«Hei,

Deres nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Under følger informasjon om hvordan du går frem for å logge inn i webshopen, vi ønsker gjerne at du formidler all informasjon til deres medlemmer/kolleger.
For at informasjonen skal synes bedre finnes det vedlagt et bilde med deres teamdesign samt navn, som med fordel deles sammen med teksten på f. eks. Facebook, deres hjemmeside eller der dere vanligvis deler informasjon om teamshopen.

Nettbutikken stenger 23.10.2022 med forventet levering i uke 49.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001913

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Tyrving22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her:https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.»

Klubbtøy

KLUBBTØY – jubileumsåret er på hell og kaldere tider står for tur.

Tyrving o-gruppe sin nettbutikk åpner snart og planlagt levering vil da bli i uke 49 – fin anledning til å fylle på egen trenings-garderobe og finne nyttige julegaver😉

Og vi sender ny e-post med korrekte linke mv så snart nettbutikken er åpen.

BDO har vært vår eneste klessponsor et par år og de har signalisert at de blir med oss i 2023 – og kanskje lenger. I den anledning tør jeg oppfordre alle til å være korrekt antrukket når de representerer klubben, – og avbildes i Tyrving regi mm.Klubbtøy-prisliste-høsten 2022

Det er lite nyheter i høst, – men velger å nevne noe;

 • Run t-shirt som har vært vår Jubileumstrøye, er nå tilbake i sitt ordinære design.  Har noen Jubileumstrøyer i store størrelser og Friidrettsgruppa har fortsatt et godt utvalg
 • Speed Headband, smalt pannebånd er nytt nå
 • Mesh Løpstrøye med kort erm, minner om at den nå finnes i damemodell
 • Lead og Adapt Løpeshortser er fortsatt med, – men minst en av disse blir nok borte i vårt sortiment neste år.  Torgeir og x-coach Ivar har hver sin favoritt her.
 • Langrennsdress, Pulse-skijakke, regntøy-sett, tykk og tynn dunjakke er tilbake

Klubbens medlemmer får 25% på Trimtex sine ordinære produkter – www.trimtex.no.  For de som har handlet klubbtøy er rabatten registrert på deres profil, for nye handlende blir det automatisk lagt til ved første innkjøp av klubbtøy. Iht. vår avtale med Trimtex oppfordres alle til å bruke #trimtex i sosiale medier.

Er noen i stuss mht størrelser og modeller, sjekk Trimtex sin digitale hjelper eller ta kontakt med

Solveig, 900 88 133, eller andre i klubben.

Har denne gang utfordret noen få medlemmer om hva deres favorittplagg er:

 • Kristine Fjeldbo, min absolutt favoritt er Feather overtrekksjakken.  Bruker stort sett bare den, og ikke Trainer/den vanlige.  Ellers er Mesh konkurransetrøye min favoritt.
 • Hege Feiring og Anne Kristine Norderud, elsker sineSpeed løpstrøyer, den har god passform og holder seg noenlunde hvit -selv etter vask etter vask etter vask…
 • Svein Jacobsen er ofte å se i Trainer Vest og genseren Flex-shirt
 • Helge Lye har allerede tatt i bruk sin yndlingsjakke Pulse
 • X-Coach Ivar Lundanes har elsket sin tykke dunjakke, Storm Down 500
 • Oda Sikkeland, på høsten liker jeg Speed-trøyen med lang erm. Da slipper jeg supertrøya og unngår masse skraper på armene.  Helt perfekt når jeg er usikker på om jeg skal løpe med t-skjorte eller t-skjorte og super.  Er det varmt er jeg stor fan av mesh-trøyen som er lett og luftig.  Den tørker kjapt selv om jeg har badet med den. Mesh i damemodell er mer nett og fin i formen – altså helt super.
 • Torgeir Nørbech, liker Featherjakken og Lead /splitshortsen best
 • Marianne Njåstein, synes Trail o-pants, i klubbfarger er veldig behagelig
 • Håkon Jarvis Drage, liker Featherjakken og tightsen Run 2.0 long med Tyrvinglogo best
 • Kalle Malmberg, Sondre Halden og Ingrid Berge er super fornøyde med langrennsdresser, Vision 3.0
 • Selv er Solveig Sikkeland veldig glad i Feather-jakken og Run Zip.  Feather jakken er super lett, ganske vindtett og tørker innmari raskt.

Vi får også 25% på varer hos Rune’s o-utstyr – www.outstyr.no med koden Tyr22.

HOKA-sko, vi får 15% på www.framsport.no med koden Tyrving15.

Klart for EM med mange Tyrvingløpere til start

Tyrving er godt representert på EM i orientering som starter i morgen med løpere fra tre ulike nasjoner; Polen, Sveits og New Zealand. På startstreken kommer vi til å se Marion Aebi, Christoph Meier, Matthias Kyburz, Mikolaj Dutkowski, Toby Scott og Wojchiech Kowalski.Mesterskapet holdes i Estland og starter allerede i morgen, 3. august. Siste distanse er søndag 7. august. Samtlige finaler sendes på NRK1, og ellers kan en følge mesterskapet live på nett her: https://orienteering.sport/event/orienteering-world-cup-round-2-with-european-orienteering-championships/welcome/

Mer info på Norsk Orientering sin samleside om EM: http://orientering.no/nyheter/folg-denne-ukes-em-live/

Lykke til!

Kenneth Buch ny hovedtrener i Tyrving IL

Kenneth Buch blir Tyrving sin nye hovedtrener etter Ivar Lundanes.

Foto: Owen Westergaard

Kenneth, en av våre mest meritterte O-trenere, har 10 års erfaring som landslagstrener for hhv. Norge, Danmark og Frankrike. Kenneth har også vært klubbtrener for Halden SK i 4 år.

Hans faglige bakgrunn er både en bachelor i orienteringstrener og en master i idrettspsykologi.

Vi er stolte over at Kenneth nå tar over i Tyrving med hovedansvar for klubbens junior og senior løpere. 

Vi har som målsetting å tilrettelegge for at Tyrving skal ha et av landets beste treningsmiljø, som være inspirerende og attraktiv for våre ungdommer, juniorer, eliteløpere og bredden i O gruppas 350 medlemmer.

Kenneth vil ytterligere løfte vår profesjonelle stafettsatsing som en av landets beste stafettklubber. Utøvere som bor eller flytter til Oslo og ønsker og inngå på et sterkt stafettlag, skal se Tyrving som et attraktivt alternativ, hvor man også kan oppfylle egne ambisjoner.

Kenneth er 42 år, har to barn og bor i Lier. Han vil starte i sin nye stilling den 1 september.

Svein S Jacobsen, leder O-gruppa, mob 92262667

Kenneth Buch, mob 41282829

IL Tyrving har base i Bærum Kommune, 15km vest for Oslo, og eget klubbhus sentralt i Sandvika. Klubben har 2 grupper – Friidrett og Orientering – der begge gruppene har god topp og bredde, og løpere som leverer gode resultater i nasjonale og internasjonale mesterskap. Orienteringsgruppa har ca. 350 medlemmer og er en av de største orienteringsgruppene i Norge. 

God innsats i Jukola

Da var Jukola 2022 historie – god innsats av våre lag! Førstelagene våre ble hhv. 17 i Jukola og 62 i Venla etter stabil løping. Andrelaget vårt i herrestafetten tangerte klubbrekorden for andrelaget med en 43. plass. Tredjelaget satte ny klubbrekord for tredjelaget med en finfin 152. plass.

Resultater Venla 2022: HER

Resultater Jukola 2022: HER

GPS-tracking: https://www.tulospalvelu.fi/gps/

Neste år går Jukola i Porvoo 17-18 juni og vi skal selvsagt ha minst like mange lag til start som i år – save the date! Hjemmesiden til Jukola 2023: HER