Årsmøtene nærmer seg!

Februar er årsmøte-tid, og o-gruppa håper å se flest mulig på årsmøtet.

Dette kan være din mulighet til å følge med på gruppens drift, samt kanskje også påvirke fremtidig virksomhet.  Så derfor noter i kalenderen:

Onsdag 6. februar kl. 1900 O-gruppas årsmøte.

Mandag 11. februar kl. 1900 IL Tyrvings årsmøte.

Begge årsmøtene er på klubbhuset.  Sakspapirer vil bli lagt ut på hjemmesiden ca 1 uke i forkant.

Høstens treningsplan

Fellestrening med Tyrving er herlig – slik ser en «normal» treningsuke ut.

Tirsdager: Intervalltrening fra klubbhuset. Passer for alle. Start kl 18:00 PRESIS fra klubbhuset.

Fredager: Intervalltrening inne i Bærum Idrettspark. Passer for alle. Oppmøte 18:15.

Endringer kan forekomme – følg med på ukesmail, samt Tyrving+ på Facebook.

Mer informasjon om treningstilbud og treningsgrupper finnes under Treningsinfo, samt videre under de respektive treningsgruppene.

 

Håkon J. Westergård til Tyrving

Flere gode nyheter – Håkon Jarvis Westergård og Eline Drage har valgt Tyrving som ny klubb!

Håkon er 26 år, og kommer fra Bergen. Han har studert i Stockholm og Trondheim, men har nå bosatt seg i Oslo. Her er han samboer med Eline Drage, fra Kongsberg. De jobber begge i byen. For dem var det naturlig å bli en del av en klubb i området – begge har nå valgt å bli med i Tyrving!

-Hvorfor Tyrving?

«Grunnen til at jeg valgte Tyrving, er fordi de har alle elementene i en klubb som satser. Tyrving har Ivar, som sørger for at opplegget til enhver tid er tilpasset nivået på de forskjellige utøverne, samtidig som jeg ser på det som en stor fordel å ha en som kan hjelpe meg med treningen frem mot VM. Min seniorkarriere har til nå vært preget av sprint, men nå fikk jeg sjansen til å bli trent av den personen i verden som kjenner verdens beste skogsløper aller best. I tillegg har både jeg og min samboer gode felles venner i Tyrving, noe som gjør at vi synes det blir ekstra stas å løpe for Tyrving.»

-Hovedmål for 2019-sesongen?

«Tyrving har ved flere anledninger de senere årene vist at de er å regne med i stafetter, og jeg mener herrelaget kan kjempe om topp 5 på 10Mila og enda høyere på Jukola. Det er ingen tvil om at vi har verdens raskeste avslutter i form av Matthias Kyburz. NM-stafett er også en stafett vi skal være i toppen i. Individuelt har jeg som mål å trene meg god nok til topp 6 på VM lang og på en perfekt dag kunne kjempe om en medalje.»

-Hva er din favorittøkt?

«Min favoritt-trening er intervaller i terreng hvor man skal igjennom alle typer elementer: sti, skog, myr, kupert terreng, nedoverløping osv. Jeg gleder meg til å høre om Eysteins favorittøkter og prøve ut dem i vinter.»

Hele Tyrving ønsker både Eline og Håkon velkommen 🙂

Maren J. Haverstad til Tyrving

Maren Jansson Haverstad har valgt å gjøre et klubbytte til IL Tyrving!

Maren er 26 år gammel, og kommer fra Lier. Hun har studert i Trondheim, men er nå ferdig der. Nå bor hun, samt jobber i Oslo. I den forbindelse var det naturlig for henne å gjøre et klubbytte til en klubb i området – og vi er kjempeglade for at det ble Tyrving!

Maren har flere ganger vist meget høyt nivå, senest med å bli nr. 3 i NM natt, samt vinne Norgescup påfølgende dag.

-Hvorfor Tyrving?

«Jeg kjenner en del som løper for Tyrving, og har inntrykk av at det er et bra miljø, både sportslig og sosialt. At Ivar Lundanes arrangerer økter jevnlig, gjør at en kan forvente kvalitetstreninger, og disse ønsker jeg å stille på. Samtidig har klubben et såpass godt stafettlag, at vi kan gjøre det bra på stafetter. Dette ønsker jeg å bidra til.»

-Hovedmål for 2019-sesongen?

«Stafetter er utrolig morsomt, og jeg ønsker å bidra så godt jeg kan på disse. Særlig 10mila, Jukola og NM stafett er store, morsomme stafetter, og jeg både tror og håper det blir gøy med Tyrvinglag i disse!»

-Hva er din favorittøkt?

«Rolig langtur på fjellet. Ingen over – ingen ved siden av!»

Hele Tyrving ønsker Maren velkommen 🙂