Mange ivrige rekrutter på første høsttrening!

Det var nærmere 30 rekrutter på høstens første rekruttrening på Veritas i går. Det «gror» godt blant de yngre!

Nyrevidert kart signert Ivar Lundanes, med løyper utarbeidet av flinke ungdomstrenere gav de yngre utfordringer, og disse ble tatt på strak arm av samtlige deltakere. Himmelen åpnet seg samtidig som treningen startet, og med innslag av både regn, hagl og sol underveis er det ingen tvil om at de yngre i går kveld hadde en «skikkelig» orienteringsopplevelse.

Regnværet satte dessverre en stopper for oppstilt fellesbilde – vi satser på at Tyrving Orientering sin store leserskare klarer seg med et «in action, ufokusert og i regn»-bilde!

Andreas topp 10 VM mellomdistanse

Andreas knallet til med et meget godt løp i en krevende mellomdistanse i Østfold i dag – det holdt til en flott 9.plass. Gratulerer!

Andreas smiler fornøyd i lederstolen

Resultater og GPS: https://orienteering.sport/event/world-orienteering-championships/middle-distance-final/#current

Bror Matthias løp også lenge bra, men det holdt dessverre ikke helt inn denne gangen. Trolig skadet han seg underveis, men i hvilket omfang er litt uvisst. Det skal likevel nevnes at Matthias fullførte inn til 18.plass.

I morgen (lørdag) er det stafett. Matthias var uttatt til ankeretappen for Sveits, men det er nå litt usikkert hvordan lagoppstillingen blir mtp. skaden fra dagens mellomdistanse. Vi krysser fingrene!

Følg med LIVE:

NRK (fra 16:10): https://tv.nrk.no/direkte/nrk1

WOC2019 Live: https://orienteering.sport/event/world-orienteering-championships/relay/#current

 

Matthias nr. 4 i VM langdistanse!

Hele Tyrving gratulerer Matthias med 4.plass i VM langdistanse. Matthias løp sterkt hele veien, og var underveis alltid med i kampen om topplasseringer. Dessverre hadde han ikke marginene på sin side på onsdag, og endte tre sekunder fra pallplass. Likevel – et meget godt løp. Gratulerer!

Resultater og GPS: https://orienteering.sport/event/world-orienteering-championships/long-distance-final/#current

Matthias fikk en god bekreftelse på form og teknikk i Østfoldskogen onsdag, og vi håper han fortsetter trenden videre i mesterskapet.

Tidligere jubelbilde av brødrene Kyburz

I dag (fredag) løper begge våre sveitsiske superstjerner VM i mellomdistanse. Andreas starter 16:58, og Matthias som senest startende 17:46. Vi ønsker lykke til!

Følg med LIVE:

NRK (fra 13:45): https://tv.nrk.no/direkte/nrk1 

WOC2019 Live: https://orienteering.sport/event/world-orienteering-championships/middle-distance-final/#current

O-ringen 2019

O-Ringen 2019 er nå over – hele 35 løpere fra Tyrving var samlet i Norrkøping i Sverige forrige uke. Sol, varme, orientering og sosialt – alt som behøves for en fin uke 🙂

Fem bilder sier mer enn tusen ord: (@Christian Grotnes)

Kart, løyper og GPS-spor finnes her: https://www.livelox.com/

Resultater for hele uken finnes her: https://resultat.oringen.se/2019

I nær framtid blir det mer Tyrvingmoro med Night Hawk og deretter VM (Andreas, Matthias er med i troppen til Sveits, og Torgeir er reserve for Norge). Vi håper så mange som mulig løper Night Hawk samt tar turen til Østfold for å heie!

Årets pinsehelg godt i gang

Torgeir «Beast» Nørbech. Foto: @helsinkiowcup @Twitter

Torgeir knallet til med et godt løp på årets første verdenscupløp i Finland – vi håper det fortsetter slik på resterende verdenscupløp denne sesongen!

«Jeg kan melde om utfordrende værforhold med sterk varme. Nydelig terreng, relativt bra teknisk gjennomføring. Tidvis var det ganske likt som Vestmarka, og der følte jeg meg rå. Dagsformen var for dårlig til topp10, som var det store målet, men jeg er fornøyd med utførelsen ellers og det var artig løype i flott terreng, så jeg er happy. På Jukola blir det mørkere og kaldere og det blir godt. Totalt sett er jeg fornøyd med topp 20 i verdenscup. Det var morsomt!»

Ellers er det verdt å nevne at våre sveitsiske Tyrvingløpere Matthias ble nr. 11, og bror Andreas nr. 37. Maren hadde dessverre litt problemer på dagens løp, og endte på en 44.plass. Det gjør morgendagens jaktstart enda morsommere – flere løpere å passere underveis i løypen 🙂

Ellers var det stor Tyrvingaktivitet også i Norge i dag, med løp både på Hedmarken og Kongsberg.

Pinseløp dag 1 på Kongsberg hadde 42 Tyrvingløpere til start: Resultater

Pinseløp dag 1 på Hedmarken hadde 10 Tyrvingløpere til start: Resultater

Følg med på verdenscup jaktstart i morgen (damestart 10:10 og herrestart 11:25, finsk tid): http://helsinkiowcup.fi/

Følg med på norske løp: https://eventor.orientering.no/Events