God sommer!

Tusen takk til alle som har stått på for Tyrvings mange utøvere denne ekstraordinære våren. Det har vært en spesiell vår, men jeg mener vi sammen har klart det på en god måte. Jeg håper og tror høsten blir langt mer normal, men høsten ser likevel litt ulik ut for friidretten og for orienteringen.

 

Kreativiteten har blomstret på forsommeren, og de klubbene som har sett flere muligheter enn utfordringer har satt i gang ulike typer treninger og stevner. Det har vært viktig; for selv om trening er morsomt, så er konkurransene selve motivasjonen for de fleste av våre utøvere.

 

Det er lettere med en-metersregel og begrensninger på antall utøvere når skogen er sportens arena. En trang oval 400 meters bane gir større begrensninger. Dermed har orienteringsløperne både fått trent og konkurrert i rikelig monn. Mye av den sosiale dimensjonen er riktignok borte når løperne møtes til dyst spredd over en lang dag, med noen løpere som starter grytidlig, andre som starter seint. Likevel ser høsten rimelig lys ut for orienteringen. Mange av løpene går mer eller mindre som planlagt.

 

Les merGod sommer!

Teamshop hos Trimtex er åpnet

Nå blir det løp fremover og nettbutikken er åpnet, – og stenger 17.05.2020.  Forventet levering i uke 26.

Informasjon og fremgangsmåte, – kan være kjekt å ha lest seg gjennom:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/tyrvingorientering

Eller logg inn med teamkode: tyrvingorientering

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

For at de ulike modellen vil bli produsert forutsetter minst 5 bestillinger.  Solveig får status i slutten av salgsperioden, – så mulig dere hører mer om akkurat dette.  Det blir ikke organisert eller lagt opp til prøving av modeller og størrelser denne gangen.