TET styrker stallen (I)

Flere ønsker å utvikle seg i vårt sterke stafettmiljø: i løpet av høsten er det klarert at Polen’s 2 beste løpere blir en del av Tyrving Elite Team (TET) i 2012 🙂  Vi ønsker Wojciech Kowalski og Wojciech Dwojak velkommen til Tyrving Orientering !  

Wojtek K & Wojtek D

Tyrving ble i høst kontaktet av de erfarne polske VM-løperne ‘Wojtek’ Kowalski (29) og ‘Wojtek’ Dwojak (30), som ønsket å utvikle seg videre i en norsk klubb. Foruten den polske hjemklubben Slask har begge skandinavisk erfaring fra Rehns BK, Wojtek K også de 4 siste år fra OK Orion der han har løpt flere gode ankeretapper på 10mila og Jukola.

World-of-O har presentasjoner (m. resultater og bilder) av både Wojtek K og Wojtek D, og cold facts finnes også i IOF’s World Ranking for hhv Kowalski og Dwojak. Og så har de internasjonal erfaring fra CISM/militærVM, der Kowalski sist har sølv fra både Heistadmoen 2010 og Brasil 2011, og POL vant stafetten 2011.

W & W bor i Wroclaw sydvest i Polen, der de er soldater i en sportsenhet og som sådan semi-proffe o-løpere. De som har truffet dem er trygge på at de vil gli godt inn i TET-miljøet, og gutta er tydelige på at de også ønsker å bidra til Tyrvings sportslige utvikling – både med treningsfaglig innsats og ved å skjerpe forberedelsene til og den interne rivaliseringen om gromme stafettetapper.  Noen og enhver kan nok lære noe av W & W om kontinental orientering og løping på fast underlag. Så får vi gi dem noen runder i Vestmarka…. 😉

Første anledning til å bli bedre kjent er ifm. Nordseter i januar, og de blir også med på barmarksamlingen i februar.

8 kommentarer om “TET styrker stallen (I)”

Legg igjen en kommentar