Flaggspretten 2013

flaggspretten-logoDa er turorienteringskonvoluttene plassert ute i sportsforretningene i store deler av Bærum. Dessuten har vi fra Tyrving (Helge og Unn) et håndlager som dere kan kjøpe fra.  Så løp ut og kjøp!

Flaggspretten har satt ut turorienteringspostene i Veritasskogen, Dæliskogen, Eineåsen, Tanumskogen og på Jordbru, men det er fortsatt mye snø og is i skogen. Snøforhold og temperatur pr. dato bidrar til at det er vanskelig å få satt ut de andre postene innen 6. april, slik som annonsert i infoskrivet som ligger i konvoluttene til Flaggspretten.

Selv om vi har fått hengt ut postene i de nevnte “vår-skogene”, innebærer ikke det at alle postene er like godt tilgjengelige. Dessverre innebærer det at få av postene kan nås til fots. Det er fortsatt ski eller truger som må brukes i de fleste av disse områdene… Derfor anbefaler vi barnefamilene å vente med å ta turene til snøen forhåpentligvis har smeltet om 2-3 uker. Dette fordi vi selvfølgelig ønsker at både barn og voksne skal ha gode opplevelser av turorienteringen! Spesielt barn bør ha positive minner fra de første turer i skog og mark. Da øker lysten til å fortsette postjakten!

Vårt råd er å følge med på Flaggsprettens nettsider: www.flaggspretten.no eller på Norges Orienteringsforbund (NOF) sine nettsider http://turorientering.no/ for å få informasjon om forholdene og når postene er utplassert.

Vi ønsker alle velkommen til fine turer med gode kart og kulturminneposter til det som vi håper snart blir en grønnere vår.

Sjekk også vår faste side for Turorientering / Flaggspretten.

Omtale i Budstikka 270313

Legg igjen en kommentar