15-stafetten

Tyrving stilte 2 freshe lag på 15-stafetten @ Ellingsrud lørdag 2.mai.  Mye OK løping, der spesielt Styrk og Bjørn leverte på toppnivå.  Til slutt kunne vi klappe inn Tyrving 1 til en hederlig 5.plass, mens Tyrving 2 står med «DNF» pga. en kjedelig kneskade.

Oppsal’s resultatsystem fungerte utmerket i år, så der kan man virkelig fordype seg etapper & tider. Og vedlagt her er Tyrving’s lagoppstillinger oppdatert med etappetider. 

LØRdag 2.mai er det igjen klart for vårens lokale stafett-happening;  herlig kaotisk o-moro for topp & bredde i alle aldre – 15 løpere på samme lag iht. finurlige regler for alder/kjønn/nivå på de ulike etappene.
  • Reserver: Vi har akkurat nok D-løpere p.t. (må ha 2*5D), og får vi noen D-forfall nå så må vi ringe rundt på bygda og lete.  På H-siden er det 1 reserve; vi praktiserer et omvendt ansiennitetsprinsipp (aka ungdomsprofil), men Kjell må være klar til å steppe inn.
  • Løperne på de 2 første etappene må være klare til starten kl.13:00, alle andre forventes å være på arena seinest når etappen før løper ut!
  • Terrenget (nordre del av dette) er middels kupert, men med mange stier blir det bra tempO.
  • NB! Alle og enhver må nå sjekke at de er Eventor-registrert med riktig Emit brikkenummer (!)  Evnt. endringer må meldes til ArneT ASAP – fredag 1/5 var siste frist for å korrigere.
OBS! Tyrving endte i fjor med sørgelig mange diskvalifiserte stafettlag, bl.a. 2 av 3 på 15-stafetten   Det skal vi unngå i år, og det er ikke så vanskelig: På arena finner du våre enkle «15-regler» som forebygger «rød utgang» !
.

Legg igjen en kommentar