Matthias nr. 4 i VM langdistanse!

Hele Tyrving gratulerer Matthias med 4.plass i VM langdistanse. Matthias løp sterkt hele veien, og var underveis alltid med i kampen om topplasseringer. Dessverre hadde han ikke marginene på sin side på onsdag, og endte tre sekunder fra pallplass. Likevel – et meget godt løp. Gratulerer!

Matthias fikk en god bekreftelse på form og teknikk i Østfoldskogen onsdag, og vi håper han fortsetter trenden videre i mesterskapet.

Tidligere jubelbilde av brødrene Kyburz

I dag (fredag) løper begge våre sveitsiske superstjerner VM i mellomdistanse. Andreas starter 16:58, og Matthias som senest startende 17:46. Vi ønsker lykke til!