Info klubbtøy

Neste runde med bestilling av klubbtøy blir antagelig ca uke 41/42 med levering ca 1.12.  Utvalget vil i så fall bli som sist med tillegg at skidress og foret overtrekksdress.  Kjekt å ha til vinteren selv og til feks adventsgaver og julegaver mm.

Alle klubbmedlemmer får 25% på Trimtex sine ordinære produkter – www.trimtex.no.  For de som har handlet klubbtøy er rabatten registrert på deres profil, for øvrige vil dette bli automatisk lagt til ved neste innkjøp av klubbtøy direkte fra Trimtex.

Vi får også 25% på varer hos Rune’s o-utstyr – www.outstyr.no med koden Tyr22.

Minner om at klubbens medlemmer oppfordres til å bruke klubbtøy og er forpliktet til å bruke klubbtøy på stafetter og mesterskap samt NorgesCup’er mv.  Alle medlemmer oppfordres til å bruke #trimtex i sosiale medier.

Vi har litt klubbtøy på lager, og selger knallfine løpevesker og skobager som ble spesiallaget for IvarOløpet.

VIPPS #93371

Ta kontakt med Solveig på 900 88 133,- om du lurer på noe her og eller er interessert i kjøp fra vårt lager.

 

Legg igjen en kommentar