Tyrving i 100

17. juni 1922 gikk fire venner og ryddet jordet på Staver gård for åkersennep mens de satte ord på noen tanker. Under en kort ryggstrekk ble gutteklubben Freidig stiftet, men av praktiske grunner fremdatert til dagen etter. De fire var brødrene Kristoffer og Rolf Staver, Ragnar Kraugerud og Torleif Olsen.

Det var den spede starten (slik beskrevet i boken Tyrving 1922-1977). 100 år etter åkerryddingen er Tyrving IL et stort og veldrevet idrettslag. Historien er lang og stolt, og det skal vi behørig markere i 2022.  Og dersom det er noen som ønsker å gjøre et dypdykk i vårt historie de første 75 årene, så har vi flott jubileumsbok som man kan få ved henvendelse til Kirsten (mail: kirsten@tyrving.no)

Vi skal markere 100 års jubileet med fest og morro, men mest av alt med et godt tilbud til barn og unge og med to store nasjonale mesterskap. Den offensielle åpningen av vårt nye og flotte friidrettsanlegg på Rud blir også et viktig høydepunkt (dato ikke satt).

Hold av datoene 14 mai, 26-28 august og 8-11 september.

  • 14 mai topper vi lagene i årets utgave av Holmenkollstafetten før vi feirer resultatet og 100 år i Bærums befolknings tjeneste med en festmiddag på Thon Hotell, Sandvika. Invitasjon til middag kommer.
  • 26-28 august inviterer vi nasjonens beste friidretts-juniorer til NM på vårt nye anlegg på Rud.
  • 8-11 september arrangerer vi NM-uken 2022 i orientering. Sammen med Asker SK inviterer vi til 4 konkurranser; to løp på Krokskogen og to løp i Vestmarka.

I tillegg står det mange andre tradisjonsrike, men også nye arrangementer på jubileumsprogrammet.

Vi vil gjerne markere og feire med dere alle. Idrettslaget er vårt eget fellesskap og som de fleste andre idrettslag og klubber er Tyrving i betydelig grad basert på frivillighet og dugnadsvilje. Det er vi avhengig av også i jubileumsåret og i årene som kommer.

Vi gleder oss til jubileumsåret og håper og tror på et mer normalt Tyrvingår!

Legg igjen en kommentar